bambi

God morgon torsdag!
Vilken härlig dag! Bara tre dagar kvar tills vi åker och sista arbetsdagen för sambon på läääänge  :)   Han sa att det kommer bli skönt att programmera in att han är tillbaka den 1 mars i den där auto-away grejen på jobbet.

Snart åker vi och kommer att vara här igen:


Några av er har frågat vart vi ska vara i Thailand och vi kommer att börja med att sova två nätter på Phuket (där är fotot taget), sen 5 nätter på Phi Phi Island (så om en vecka så är vi på Phi Phi) och sen vidare till Koh Lanta några dagar innan bröllopet.

Sen så vet vi inte. Vi har bara bokat hotell för 3 av dom 8 veckor som vi är borta. Så vi får se vart vi tar vägen  :)

#1 - :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*:

Åh, va avis jag blir.... 8 veckor... jo, jo, skall håller man ställningarna här hemma.... Tänk när ni väl kommer hem är det inte långt kvar tills våren är i antågande.



Skönt



Trevlig resa

Kram Camilla

#2 - Helene

för ca två veckor sen kom jag hem från Thailand, så jag måste naturligtvis tipsa om att åka till koh samui! två veckor av rent paradis!! och vill ni bo lyxigt så kolla in bandara resort & spa. superduper!

hoppas ni får en fantastisk resa!!

#3 - Hanna

Hej undra bara när får man veta vem som vunnit chokladaskarna?

#5 - Maol

Så härligt att åka till värmen. ^_^

#6 - ellenojag

ha en fantastisk resa och ett underbart bröllop! kram

#7 - Anna fd barnshoppingbloggen

Lycka till med allt på resan! Vi har precis kommit hem från två underbara veckor på Koh Lanta! Bästa resan någonsin. Koh Lanta var underbart. Vi bodde på Lanta Resort vilket jag kan rekomendera starkt!!! Mkt barnvänligt och nära till både strand och "centrum". Besökte Phi Phi en dag, fint men inte lika lugnt och skönt som Lanta. Försök ta en dags-båttur till Koh Rok när ni är på Lanta, ca en timme med speedboat, paradis-ö galore ;)

Ha en skön tripp! Kram!