bambi

Trevlig fredagsmiddag



Bläää... kåldolmar är INTE min cup of tea. Jag som sa till sambon att sjukhusmaten var ganska okej efter att ha fått pasta och kycklingsås till lunch. Nu tar jag tillbaka dom orden.

Trevlig fredagsmiddag... nej.... det blev inte många tuggor utav det. Dom kunde väl ha kommit på någonting roligare till fredagskvällen?

Sen måste jag slänga matresterna i en påse och knyta den ordentligt och sen i sopsäcken. För det kan ju bli radioaktivt!! Men min dator då? Den fingrar jag ju på mer än maten, men det har dom inte sagt nåt om...

När jag åt lunch ute i dagrummet (det var ju innan jag fick kapseln med radiojoden) så berättade en av dom andra patienterna om vilken god chokladbit dom hade fått igår till efterrätt... jo tack, jag som älskar brownies! Nej, istället fick jag NYPONSOPPA till efterrätt idag... ja, det är ju ungefär samma sak.


Sorry för min klagosång... och jag har ju mina egna brownies med mig. Ska nog trösta mig med en sån så kanske jag blir på bättre humör.
#1 - Catti

Sjukhusmat är ingen hit.

när jag låg på BB för 3 veckor sen var det kalvsylta en dag och kroppkakor en annan. OK vissa kanske gillar kroppkakor, men vem äter kalvsylta?

Hoppas du får bättre mat imorgon.

kramkram

#2 - Linda

Usch nej, den där sjukhusmaten kan man som sagt klara sig utan!! Har gått ner 2-3 kg sen jag kom in förra veckan. Men ikväll fick jag faktiskt önska mat - makaroner och köttbullar! :-) Var bara tvungen att få nåt annat än de där gula äckliga potatisarna som har nån konstig bismak.



Hoppas att det går bra för dig på sjukhuset och att du snart är hemma hos din familj igen!!



Kramar i massor!

#3 - Sus

Hej! Hittade din länk via Spider.

Vilken resa du gör! Och fortsätt tro på karman. Den hjälper dig.



Kram och lycka till!

#4 - Mrs_A

Usch, de gånger jag också varit inlagd så har inte maten varit den bästa, men då skickade jag maken för att köpa annat eller åt mig mätt på mackor :)



Men lördagens mat ser ju supergod ut! Typ mina två favoriträtter, får hoppas för din skull att det är gott också :)