bambi

Vecka 51 - #727 Blueskies s/s dress



Denna veckas Odd Molly är sponsrad av Tintin Style som skickade mig en sån fin #727 Blueskies s/s dress som kommer från Odd Mollys pre-spring kollektion. Klänningen finns i färgerna lite turquoise, mid indigo och chalk. Den är i 65% polyester 35% bomull.



Den har tre stora knappar framtill och en fin spets som krage. Ärmarna är halvlånga och lite rynkade. På bröstet och nertill finns även fina blombroderier i matchande färg. Volangen längst ner är assymetrisk.

Jag gillade klänningen så fort jag fick på mig den. Främst för att den sitter så bra (känns som om den var skräddarsydd för mig), den är inte för tajt någonstans utan är otroligt bekväm! Sen så känns det så där lagom fin, man kan ha den till vardags utan att känna sig för uppklädd och även till en enklare fest. Jag funderar faktiskt på att ha denna klänning under julen!

Jag skulle nog säga att Blueskies s/s dress är lite stor i storleken. Den kostar 1800 kronor och finns i den fina färgen mid indigo hos Tintin Style.

#1 - Emma

Synd att man inte för det första passar i klänning och för det andra att dom är för dyra för den lila var riktigt fin.....

#2 - Lisen

Jag är ju väldigt skeptisk till Odd Molly, och tycker att 65 % polyester är yuck för en så dyr klänning. Som vanligt tycker jag att idén till klänningen är fin, men på produktbilderna ser volangen konstig ut. Inte på bilden på dig dock, du är jättefin i den, och ringningen är väldigt smickrande. Men gahh- du fick mig just att komma ihåg att man ska ha kläder på sig i jul också...