bambi

Bohemiska kläder från Norge
Det senaste nya trend-märket är Chill Norway, som jag själv tycker påminner lite om Odd Molly.

Det är ett märke med mysiga och bekväma kläder med influenser av det bohemiska/romantiska. Ofta tar man ut svängarna  med läckra brodyr, spännande färgkombinationer och annorlunda material.

Håll utkik efter detta nya norska märke, det kommer nog att slå stort.


Ett Odd Molly-P.S: En läsare, Caroline, berättar att 327:an i rosa och indigo bara kommer att säljas på Mathilde i Sverige (enligt dom själva).
#1 - Dr Molly

327an säljs på Kids and friends i borgeby! Kramar

#2 - Nena

Ja, detta märket har ju verkligen exploderat runt omkring på bloggarna det sista. Jättefina plagg tycker jag, det enda jag inte riktigt gillar är de ganska "blaffiga" applikationerna som är väl framträdande ibland för min smak...

#3 - Nina

Jag passade på att prova några klänningar från ChillNorway men blev inte jätteimponerad. Skärningen och färgerna var helt underbara, men kvaliteten på tyget... Nä, det kändes strävt, hårt och inte alls bekvämt. Kanske plyschmodellerna är bättre, de här var nog i frotté.

Jag har frågat igen om 327 i "min" affär och de skulle kolla med OM om det går att ta hem. Har inte fått svar än...

#4 - FiaS

Enligt odd mollys hk så är det bara Mathilde som tagit in 327:an, så var Borgeby fått sina från kan man ju undra, om de inte beställt via någon annan butik i t.ex. Danmark....



Chill Norway känns mycket intressant, Har hittat 3 (!) klänningar som jag absolut vill prova.

Love dress, Frill dress och bamboo dress. Mjuka fina färger. Dessutom anger Chill att de inte vill överexploatera sitt märke utan "skyndar långsamt"...Sedan kan jag ju säga att deras barnkläder verkar goa..blev genast inspirerad till att sy till min T....som för övrigt hamnat i den rosa perioden...Och nej, jag har inte uppmuntrat det. Den kom helt av sig själv.

#5 - Malin

Kids and Friends tror också att de är den enda butiken i Sverige som säljer den. Det är kanske Odd Molly som har sagt det till dom.