bambi

Frågor angående vårkollektionen
Jag har fått en hel del mail angående vårkollektionen och speciellt det senaste släppet.

327:an ska komma med detta släpp enligt den information jag har fått, men det verkar som om det inte är så många som har tagit in den. Kanske för att det blev ändrat i sista sekund att det verkligen skulle komma en 327:a i allafall i färgerna indigo, lite pink och chalk. Det kan också vara så att det tar en stund för webbutikerna att fixa egna bilder och därför inte lagt upp 327:an ännu. Dessa bilder hade Butik Cha redan fixat i allafall:

Sen är det många som undrar om Fonda dress, varför den gjordes i sån liten upplaga och varför inte butikerna har tagit in så många. Det jag har hört så var det inte så många som trodde på att den skulle bli så populär som den blev. Men det kommer att tillverkas fler, så om du har missat en Fonda dress nu så har du chansen sen! Det tar ca 8 veckor att tillverka och skeppa ut fler, så ha tålamod! Tydligen ska den då komma i två nya, exklusiva färger: red och royal!!! (Det rosa tyget är helt slut, så den kommer inte i rosa igen.)

Är det sant att Up-to-me-ism strap dress inte kommer att tillverkas alls? Det har gått en del rykten om att en del plagg inte kommer att tillverkas. I varje kollektion så blir det så att en del plagg inte tillverkas i alla färger som visas. Men jag har svårt att tro att ingen Up-to-me-ism strap dress kommer att tillverkas alls, jag har reserverat en så jag hoppas verkligen att den kommer! Den tillhör ju sommarkollektionen så än så länge har dom lite tid på sig att tillverka den...

UPDATE: Har fått höra att Up-to-me-ism dress finns med på bekräftelserna, så den ska komma. #662 rouge och den fina #208 sumthin short dress kommer däremot inte.


Är Livingloving dress en underklänning, ett nattlinne eller en vanlig klänning? Ja, den kan nog användas lite hur man vill. Men den ligger under "underkläder" på Odd Mollys hemsida så jag skulle nog säga att den är en underklänning, likaså Appeteaser dress som det har varit lite oklarheter kring.

#1 - Filippa

MY GOD! Å jag som hela tiden önskat att fonda skulle komma i rött!! För jag är helt kär i rött...köpte en rosa fonda och nu när du skriver såhär så inser jag att min önskelista får göras om=)!! Vet du på ett ungefär om alla butiker kommer ta in dessa eller bara ett fåtal ??

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Filippa Jag vet en butik som kommer att få in dessa, men dom vill inte att jag ska berätta det ännu för att inte få en anstormning av Mollyfans efter sig innan dom vet exakt hur många dom får och att allt är klart. Men så fort dom tycker att det är okej att jag berättar så gör jag det!

#3 - Elin

Hejsan!

Någon som vet vilka butiker som kommer att få in 327:an Light cotton embroided new Indigo?

#4 - Natali

Jag hoppas på en Fonda i royal! en sån vill jag ha...jag som inte ens skulle ha en Fonda alls och här sitter jag och tittar på en som hönger med tags och allt.... hehheeh...

#5 - Innerjoin

Åhhhh, Fonda i Royal!!!!! Måste ha!!!

#6 - malin

hejsan,jag beställde en fonda dress,men tyckte det såg ut som en pyamasdress...blev besviken..Vill ha 327!!!jag är alltid här inne och läser odd molly hos dig "bambi",kan du kanske ta redan på om någon svensk nätbutik får in dom...snälla...

#7 - Peggy

Ojojoj...Fonda Dress i Rött och Royal..!! Mina absoluta favoritfärger :-)) Det gäller nog att verkligen vara på hugget när de släpps...:-) Jag köpte en blå och tycker att den är superhärlig :-)

Ktam!

#8 - malin

Man kan beställa 327 på mads og milla. tänk på att det INTE är dom färgerna dom visar,utan dom 2 nya.klicka på 327 så visar dom dom rätta färgerna där.

#9 - Caroline Bennett

327:an i rosa och indigo kommer bara att säljas på Mathilde i Sverige... Enligt dem iallafall!