bambi

Insnöad


Det verkar som om vi blir kvar här hos svärföräldrarna en natt till. Vi är insnöade. Två tåg till Stockholm har gått under hela dagen (istället för en i timmen) och då har dom tågen som har gått varit kraftigt försenade (stackars SJ-personalen idag). Så det känns lite lönlöst att försöka ta sig hem med tåg. Svärfar erbjöd sig att köra hem oss, men det känns lite onödigt att be honom att köra 1 ½ timme dit och sen 1½ tillbaka. Jag ska ändå inte jobba imorgon och sambon kan jobba hemifrån.

Zack trivs så bra här också. Det är bara farmor och farfar som gäller! Han blir otroligt bortskämd och får leka med precis allt. Han har fortsatt och tränat att äta med gaffel (men man måste hjälpa honom med att sätta dit maten på gaffeln). Han blir så stolt när han klarar av att äta med gaffel att han väntar sig applåder efter varje gång (han visar det genom att applådera åt sig själv).

#1 - Jess

Hej härliga bilder och härlig blogg måste jag säga =).

Hit kommer jag flera ggr, ska bara äta och sen kommer jag in igen för att läsa lite till =).

Jess

#2 - Anonym

Vad duktig han är!

#3 - Malin

Vem ger Hera mat och vatten om ni stannar borta då ? :/

#4 - Erica ung fru och tvåbarnsmamma

här har vi haft -20 grader hela helgen, ska dte aldrig bli sommar??suck



Hoppas du får en toppenvecka!

Kram Erica

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Malin Vi har en vatten och mat-automat från Tupperware så den brukar inte behöva fyllas på så ofta (ca en gång i veckan), så hon klarar sig en extra dag :)

#6 - Malin

Ah vad smidigt det lät! :D kan du inte ta kort på den när du kommer hem och lägga ut så man får se ? Jag har själv två katter så det där lät intressant :D