bambi

Trumpette


Jag tycker att det är svårt att hitta bra strumpor till Zack. Oftast så åker dom ner eller så är dom hala och så försvinner dom ofta. Jag beställde ett paket Trumpettes och Zack fick testa dom idag, han tyckte mest att asken var rolig. Men dom är färgglada och sitter bra, så än så länge är vi nöjda  :)


Jag köpte dessa hos Babyshop för 299 kronor. Trumpette har väldigt söta strumpor som ser ut som små skor, men det är mest i mindre storlekar (0-12 mån).
#1 - Nina

Ville har också strumpor därifrån - de är jättebra. De håller i tvätten. Men tyvärr börjar de bli för små. Jag var just på jakt efter strumpor i samma märke, men STÖRRE. HIttar det inte tyvärr.

#2 - josefin

Vi hade 4-5 olika sorters trumpette-pack (ränder, prickar, johnnys, jungle (som de zack har), cowboy) och de varade väl ungefär 0-8 månader - jättebra kvalitet - men så kostar de ju en del också. Nu kör vi mest med polarn-strumpor tycker att de håller bäst i tvätt och inte blir utdragna.

#3 - Mirva ♥

Hej Bambi!



Helt underbara! Tyvärr fanns inte dessa -04 & -05 när våra söner föddes. Men strumporna är finfina och så är det så roligt att man kan matcha dem med olika outfits. Zack är ju en riktig sötis !!!



KRAM Mirva

#4 - Madeleine

ÅHGUD så söta!!

#5 - Sofi

Kan tipsa om IdaT's strumpor, tycker dom är toppen!



Ha en fin fredagskväll :)

#6 - Emma

Åhh va fina! Vi fick ett paket av kusinen när Kicken va nyfödd, i gympadojsmodell. Dessa var fantastiska! Måste beställas!