bambi

Vecka 30


Imorgon så ska vi göra 3D-ultraljud, det ska bli riktigt spännande! Undra om bönan ser ut som Zack?

Jag känner bönan varje dag, hon sparkar och buffar en hel del. Hon har även haft hicka två gånger som jag har känt. Zack hade ofta hicka i magen mot slutet (i stort sett varje dag).

 

Jag har gått upp ca 6 kilo än så länge. Med Zack så hade jag gått upp ca 14-15 kilo vid det här laget. Jag mår fortfarande lite illa varje dag, ofta på eftermiddagen, vilket gör att jag inte kan äta så mycket alltid. Men det är skönt att inte vara så tung, men jag skulle nog hellre vara lite tyngre bara jag slapp illamåendet helt och hållet.

Igår när jag var hos sjukgymnasten så sa hon att jag inte var lika svullen längre. Hon tyckte att jag verkar bli bättre sakta med säkert och det lät ju bra!

Jag har inte hunnit börja tänka så mycket på förlossningen än. Det känns som om den är så långt borta fortfarande. Sen så räknar jag med att gå över tiden denna gång också. Med Zack så fick jag bli igångsatt pga havandeskapsförgiftning 13 dagar efter BF, han ville inte titta ut så jag räknar med att hans lillasyster kommer att vara likadan...

#1 - Linda

När jag väntade första barnet så gick jag över 9 dagar. Efter hot om igångsättning så satte förlossnignen igång av sig själv.

Barn nummer 2 kom på precis utsatt dag :) Det gjorde även den 3:e, eller värkarna började på utsatt dag, och dagen efter så var han född.

Jag fick också havandeskapsförgiftning första gången, men har aldrig fått det mer efter det, har hört att det är vanligast att man får det under sin första grav.

#2 - Bodil

Oh, vad spännande med 3D-UL!! Hoppas att du visar bilderna sedan :) Lycka till!

#3 - Linda

Åh vad spännande med 3D-ultraljud. Det har jag gjort de två senaste graviditeterna och det ångrar jag inte det minsta. Verkligen en upplevelse! Det finns lite bilder från det i min blogg (om du söker på 3d) om du vill se. :-)



Trist att illamåendet inte gett med sig helt och hållet. Får hoppas att de sista veckorna går snabbt så du snart får belöning för det!



kram!!

#4 - Familjen Korb ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Gud så spännande, gör ni på tittut?

Vi gjorde det med dotter och ska göra även denna gång.



Hoppas ni får det underbart!

#5 - Erica fru och tvåbarnsmamma

åh vad spännande. Vi skulle också göra 3 d ultraljud med vår etta, men det var mest för att se könet, dock var det en så tydlig snopp hrm på rutin ul så dte behövdes aldrig...hehe



Nu har vi två underbara prinsar varav den yngsta fyller tre imorgon. Tiden rusar fram



Kram Erica

#6 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Mina barn har kommit helt olika i tiden, så det är ju inte alls säkert att ni behöver vänta lika länge på Bönan! Min första kom 2 veckor före BF, tvåan blev jag igångsatt med 1 dag före BF pga hepatos hos mig(annars hade han nog tagit lite mer tid på sig, för det var inte alls på G), och lilla trean kom nästan 4 veckor före BF.