bambi

Vecka 8 - #114A Butterfly cardigan


Av alla mina nya Mollysar så har jag nog fått mest frågor angående #114A Butterfly cardigan, så därför känns det passande att välja den som denna veckas "Veckans Odd Molly". Butterfly cardigan är en v-ringad kofta i 100% bomull som finns i färgerna blue, dark pink, grey, apricot och lilac.


En ganska enkel, men åh så söt kofta! En söt liten rosett bland knapparna och så en dragkedja i armsluten. Men självklart är det dom broderade fjärilarna som gör hela koftan.

Jag skulle säga att Butterfly cardigan är normal i storleken, kanske något stor. Jag kan ha min vanliga storlek utan problem trots att jag är höggravid och en kofta i 100% bomull kan töja sig en del. Men samtidigt så tycker jag att det är snyggt om den inte sitter alltför tajt.

Jag blev kär i Butterfly cardigan redan när jag såg i höstas på Odd Mollys modevisning. Jag kände direkt att en sån måste jag ha! Eller inte bara en, gärna flera! Så det blev både en lilac och en apricot. Men jag skulle gärna vilja ha fler, speciellt en blue, men jag skulle lätt kunna köpa en i varje färg! Speciellt när jag ser bilder som dessa:



En Butterfly cardigan i grey tillsammans med Livingloving dress
(bild lånad från Fitts & Companys blogg):






Eller en butterfly cardigan i blue tillsammans med en full emb smock dress (jag har ju en sån!) och en appeteaser dress under (också lånad från Fitts & Companys blogg):




Jag har redan hunnit använda mina Butterfly cardigans lite grann, trots det kalla vädret. Men dom är så fina och lätta att kombinera. Dom kommer helt klart vara några av mina absoluta favoriter i vår! Jag beställde mina från DeepFling i USA (passade på när dollarn är så låg), men här i Sverige kommer en Butterfly cardigan att kosta 1500 kronor.



Vad tycker du om Butterfly cardigan? Kommer du att köpa någon? Har du någon favorit?

#1 - Natali

Jag har spanat, längtat och velat. Det har inte bilvit ngn sådan men den är ju inte så där galet eftertraktad så jag hinner nog. Först var jag inne på en blå...men nu vet jag inte. Har shoppat allt för mycket redan. Så kanske bör jag avstå. Har redan 114 i almost black från förra året.

#2 - Ina

Jag är inte speciellt betagen av denna men jag måste erkänna att kombon med den blå Buterfly tillsammans med Full emb smock och Appeteaser i ljusblått är helt ljuvlig så det skulle jag gääärna vilja ha. Föll som en fura då jag såg just denna kombinationen.

Kram Ina

#3 - Emma

Tycker denna är väldigt fin men jag valde en lovley knit i boumull istället :)

#4 - Evalena

Nä, det där är ingen kofta för mig. Den för tankarna till en nerklottrad Polo by Ralph Lauren eller nåt. FÖR mycket för att jag ska fastna för den.....Skönt att allt inte faller en i smaken tycker jag!

#5 - Terese

väldigt söta!

#6 - helene

superfin blogg, den ska jag ha koll på! kolla gärna in min och lämna en kommentar :)

ha en fortsatt trevlig dag!! kram

#7 - WHERE THE SUN GOES DOWN

ha en fortsatt bra dag :)

#8 - Anna

Jag fick min grå Butterfly igår och hade beställt stl 2 (har annars alltid stl 1 i Molly) då min kofta 114 i ull är ngt liten i stl 1. Men Butterflykoftan är stor i storleken så det blir till att skicka tillbaka... och beställa en ny. Koftan är underbart fin och jag fastnade också direkt när jag såg den skymta på visningen!!

#9 - Malin

Dom är supersöta! Men tror inte jag kommer köpa nån... har den v-ringade bomullskoftan från Odd Molly utan fjärilar på (från äldre kollektion) och upplever den lite sladdrig.... /Malin

#10 - Anonym

hej! har du kvar någon fjärils kofta? vill du ev sälja om det är rätt stl. Mvh Kate

Svar: Nej jag tyvärr inte kvar nån av dessa koftor!
bambi

#11 - Kate

du kan mail mig [email protected]