bambi

Dags att uppgradera hemmet!
Nu när vi har två inkomster så försöker uppgradera vårt hem lite, det är mycket som behöver bytas ut. Det mesta införskaffades för 8-10 år sen när jag pluggade, så det var inga högkvalité saker som köptes. Vi skulle i stort sett behöva byta ut hela vårt hem! Men vi tar lite åt gången...

Jag är i allafall helsåld på dessa kastruller och stekpannan från OBH Nordica. Dom heter Supreme Steel och är så smarta att dom har ett handtag på locket så att man kan hålla i båda handtagen med en hand och hälla bort vätskan. Jag tänkte beställa en traktörpanna och en kastrull först, sen kanske det blir några fler produkter. Dom finns bland annat hos Tretti.se.

#1 - Stephanie

angående veckans odd molly!

Hej! Tack för en fin blogg.. Jag har en fråga, vill så gärna ha en parker coat i färgen chocolate från vinterns kollektion i storlek 1... Men jag hittar den ingenstans och vet inte vart jag ska leta:( Har du något tips?

Vore väldigt tacksam för svar. Mvh Stephanie

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Stephanie Jag tyvärr inte sett så någon Parker coat i chocolate kvar någonstans. Har du kollat igenom hela listan som jag har på webbutiker? Annars är det nog Tradera som gäller! Man kan också ringa runt i butiker som skickar och höra om dom har någon kvar, t.ex. OM-butiken på Humlegårdsgatan, Mathilde, mfl. Lycka till!

#3 - Nathalie-Ungmamma till Athida

dom verkar väldigt bra. Vi har tupperwares egna kastruller, svindyra men super bra och fina. Helt klart värda varenda krona :)

#4 - Sofie

Till Stephanie: Ulla Hills Magasin utanför Trelleborg har en brun kvar i storlek 1 har jag för mig. Dom har ingen webshop och jag vet inte om de skickar men du kan ju alltid ringa o kolla :-) Tror dessutom det var 30 procent rabatt :-)

#5 - Helena

Shit vad smart! De där ska jag nog kika på också :-)

Har bytt bloggadress förresten :-)



kramis Helena

#6 - Stephanie

Bambi och Ullis, tack för svar! ska ringa runt och höra imorgon:)

#7 - Norea

Jag har också funderat på dessa, men tvekat lite då handtagen är i stål de också. Om de blir varma så är det inte lika enkelt om man måste hålla med grytlapp. Någon som vet hur handtaget leder värme eller ej på dessa så i övrigt fiffiga kastruller?

#8 - nina

En sådan uppsättning lastruller fick jag när jag fyllde trettio. De är RIKTIGT bra! Jag är jättennöjd.

VI hade från IKEA innan å det går inte att jämföra.



Man bränner sig inte när man lyfter på locket.

Maten bränner ej fast.

Kastrullerna fungerar som sil och durkslag - smidigt.



Köp!