bambi

Jag måste få klaga lite...

Idag så har jag inte varit utanför dörren. Sambon fick åka från jobbet för att hämta plutten på dagis, för det skulle ha blivit katastrof om jag skulle ha dragit vagnen igenom snön med min foglossning. Sambon berättade hur han imorse fick dra barnvagnen baklänges igenom snön för att komma till dagis!

Jag har ännu inte märkt någon förbättring, men så har jag bara fått behandling nu i 2½ vecka (akupunktur och TENS) och så har jag bara varit sjukskriven (halvtid) denna vecka. Men sambon tycker att jag borde vara sjukskriven heltid eftersom jag har så ont fortfarande och för att jag är helt slut om kvällarna. Men jag vill inte vara sjukskriven heltid och så tror jag att det är järnbristen som gör mig så extremt trött. Så sambon var förbi och köpte starkare järntabletter (Nifirex) till mig.

Som det är nu så kan jag somna vid kl.20 på kvällarna utan problem (därför blir det inte så många blogginlägg på kvällarna). Men så sover man inte heller så bra när man måste upp minst en gång per natt och kissa och när man vaknar varje gång man vänder sig i sängen för att det gör så ont i höfterna.

Men igår höll jag mig vaken för att se på Robinson i allafall, det är typ den enda serien jag följer just nu. Konstigt nog så hejjar jag inte riktigt på någon heller. Jimmy tycker jag är så falsk, men samtidigt så spelar han ju "spelet" helt rätt och Suzanna och Anders verkar så blåsta, ja, det skulle väl kanske vara Veronica då som verkar normalast av alla...  Hejjar ni på någon?

#1 - Mia

Usch, jag känner igen det där med foglossning..

Hade det värst med mellanbarnet..

Låg nästan konstant i sängen och kunde knappt gå..Därför gick jag också upp 35kg med henne:-o

Hoppas att du mår bättre snart..

Vagn kan vi inte köra är så det enda som går är att dra dem i pulkor:-D

Kram Mia

#2 - stina

Ta hand om dig och magen!!

KRAM!!!!!!

#3 - Erica ung fru och tvåbarnsmamma

jag hejjar på sanna och Jimmy, elelr anders, anders är ju så snäll men inte direkt så duktig att prestera, Jimmy är lite cool, men väldigt egocentrerad...Den unga killen Fredrik tyckte jag genuint synd om idag. Mamma hjärtat i mig sved lite, hur kan vuxna människor vara så elaka mot varandra? Fy..



Hoppas fogarna blir bättre=(



kram Erica

#4 - Nina

Jag hejjar på den svarthåriga tjejen med opererade tuttar.

#5 - Elin

Jag kan vara otroligt efterbliven, men vad är foglossnignar för något? Jag har aldrig fattat detta, men det låter inte så trevligt :S.

#6 - Trulsa

En fråga: Har du fått något glidlakan från sjukgymnasten?? Om inte så be om att få prova ett sådant, det är guld värt på nätterna, helt plötsligt så gör det inte asont varje gång man vänder sig i sängen för man måste inte ta i med höfterna på samma sätt, det tar ett tag att få in tekniken för att vända sig mer eller mindre smärtfritt men det är värt mödan...

#7 - Ninis

Hej.

Har följt din blogg,( från början enbart för att hitta adresser för att handla Mollisar på nätet)

Jag är 40 + och väntar mitt 4:e barn om ca en månad.

Älskar Odd Molly och är i dag så glad för min 100 gr Frill l/s top #5. En rosa och passar i stl 2 min v 36 mage..hihi.

Ursch vad jobbigt du har det med din rygg och ditt bäcken. Först nu börjar jag känna av mitt.

Kram <3

#8 - Nins

Just det, Niferex är väldigt bra, om ditt Hb är lågt nu. Blir magen i obalans så drick Proviva och linfrön och kiwi är kanonbra om det blir trögt!!