bambi

Lördag
Det känns lite bättre nu med en eventuell deltidssjukskrivning. Speciellt när jag tänker på att en del har ont långt efter förlossningen. Jag har hela tiden tänkt att smärtan kommer ju försvinna efter förlossningen så jag behöver bara stå ut fram tills dess... Men det skulle verkligen inte vara roligt att ha ont samtidigt som jag ska ta hand om två småttingar sen.

Idag så kommer sambons syster hit, vilket blir trevligt. Vi ska även badträna lite med Zack så att han blir av med sin fobi för badet. Han kan ju inte gå runt smutsig!

Jag ska försöka svara på mail och kommentarer senare... just nu rinner näsan så mycket och jag vill bara ligga i soffan. Så jag tar tag i sånt senare!

Ha en underbar lördag allihopa!
#1 - Anna

Jag har fortfarande foglossning, år efter förlossningen, har gått hos sjukgymnast och tränat bäckenet, men jag vågar inte skaffa fler barn, för mig började foglossningen i v.16 och i v.22 hoppade jag på kryckor... Så ja, det kan gå snabbt, så ta hand om dig.

#2 - Agnieszka- mamma till 2

Det värsta med att vara gravid är ju helt klart foglossning. Jag fick det när jag väntade elton i vecka 8 redan.... och nu 1 år senare har jag det kvar..... mindre kul:(

#3 - Anna

Det skulle stå 3 år efter förlossningen, missade visst 3:an..

#4 - Claudia

ha en underbar lördag du med! =)

#5 - Soffy

Förstår att det inte känns kul när du VILL jobba, men det viktigaste är ju att du och bönan mår bra! För det kan ju hända att hon blir som min Skrutta och sängvägrar vissa dagar (har aldrig somnat i famnen heller) och då är det bara att gå ut och gå gå gå...Idag var det så tungt med all blötsnö, men just nu sover hon ssin em vila inne och jag sitter här med en kopp kaffe - weehoo! Ha en fin lördag!

#6 - Rita

Om det vore så väl att man bara behövde stå ut fram tills förlossningen... Nej, lyssna på din kropp och jobba inte emot den, annars kan det gå riktigt illa.



Jag själv har inte haft foglossning under mina graviditeter, utan den började först nån vecka EFTER den andra förlossningen. När lillan var 6 månader hade jag som värst och kunde knappt komma ur sängen på morgnarna utan hjälp. Mindre lyckat med en liten bebis och en 3-åring i huset... Men jag gick hos sjukgymnast och använde bälte, så när lillan var 1 år hade jag sluppit bäckensmärtorna.



Ta hand om dig och din kropp!