bambi

Mitt nystädade hem!
Åh, va härligt det var att komma hem idag! Det doftade verkligen rengöringsmedel och allt blänker. Micron ser ut som ny inuti (vi är väldigt dåliga med att göra rent den), alla garderober och skåp blänker och det är inga katthårstussar någonstans.

Det kom 3 stycken städerskor + 1 fönsterputsare hem till oss imorse, klockan 8, för att storstäda innan den vanliga veckostädningen sätter igång (dom vill ha en bra "grund" att utgå ifrån). Jag var nästan lite nervös för att dom fortfarande skulle vara kvar och städa när jag kom hem kl. 14... haha... så skitigt hade vi det. Men nej, dom var inte kvar  :)

Imorgon och på torsdag så är jag sjukskriven. Vi har delat upp veckorna så att jag jobbar hela dagar vissa dagar och är hemma andra, istället för att gå halvdagar, på så vis får jag vila ordentligt dom dagarna jag är hemma. Så då får jag njuta av vårt nystädade hem ordentligt nu i 2 dagar   :)
#1 - Josefine, Blåeld

Vilken dröm att komma hem till ett nystädat hus!! Njut!



Ha en bra dag - kram!

#2 - Mollie

Hemfrid?? Vi hade dem här för två veckor sedan och de storstädade, De är helt underbart. Hon var här idag och det blev sååå fint och rent...

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Mollie Jepp, Hemfrid :)



Länken till din blogg funkar inte... :(

#4 - Bina - everydaymolly

ÅHHH vad härligt det låter!

#5 - Nina

Underbart när det är rent.



Du, jag har glömt att skriva, jag vill JÄTTEGÄRNA träffa dej över en fika. Kul att du förde det på tal. Har inga planer för tillfället att åka till Sthlm, men det dröjer nog inte jättelänge tills det är dags igen.

#6 - ela

Men går verkligen försäkringskassan med på att man jobbar några hela dagar och ledig några dagar. Trodde att de var hårda på att om man var sjukskriven 50% skulle man bara jobba halva dagar. De menar att om man kan jobba en hel dag kan man lika gärna jobba alla dagar. Är själv sjukskriven 100% för foglossning och innan jag blev det gick jag verkligen och kämpade på jobbet för jag ville inte bara jobba halva dagar eftersom det skulle knapt funka på mitt jobb. Men jag kan ha fattat fel och hoppas att man kan göra så som du gör,

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

ela Jag har bara pratat med min sjukgymnast om detta, trodde att hon hade koll. Hon rekommenderade också detta eftersom jag får mest ont av att ta mig från/till jobbet och sen att stå och gå så mycket på jobbet. Men jag borde kanske prata med försäkringskassan också om detta, men jag vill helst inte behöva sjukskriva mig 100%.

#8 - Natosh

Åh vilken utopi! Själv har jag spenderat de senaste timmarna åt att försöka lokalisera källan till en mycket märklig doft (något slags mellanting mellan kattbajs och barnspya)

#9 - Mollie

Nu fungerar nog länken... doftar det fortfarande gott;-) kram