bambi

Vecka 2 - #114 V-neck cardigan


Denna veckas Odd Molly är en riktig baskofta, nämligen #114 V-neck cardigan. Höstens variant av denna baskofta består av 80% ull och 20% nylon och finns i färgerna almost black, lite lilac, pink, cherry och dark powder.

En väldigt enkel v-ringad kofta med små diskreta detaljer. Det söta meddelandet "letting my heart do the thinking" står på höstens koftor och en liten rosett finns under den översta knappen. Koftan har även dragkedjor vid ärmsluten.

Själv så har jag denna kofta i almost black. Det var bland dom första plaggen jag köpte från höstkollektionen. Den kändes som ett givet köp eftersom den är så otroligt användbar, en svart kofta kan man ju matcha till allt!

Jag har den i min vanliga storlek, 2, och jag tycker att den är normal i storleken. Jag använden den även nu när jag är gravid ibland, men då kan jag inte knäppa den hela vägen ner.

Den är rätt så varm, men inte så stickig som många plagg i ull kan vara. 999 kronor kostade den, vilket jag tycker är ett bra pris för en Odd Molly kofta som används ofta.

Har du en V-neck cardigan? Vad tycker du om den? Storleksmässigt? Stickig? Varm?
#1 - Sofie

Jag köpte den hösten 08 i brunt och älskar den. Har haft den jättemycket. Gillar att det är dragkedjor i ärmsluten, tycker det är fint :-) Vill gärna ha en i bomull också då denna är ganska varm.

#2 - filippa

Har en lila i bomull bara och tycker den är superanvändbar!!! Skulle gärna ha en i annan färg också, men köper inte ull! Tycker det är alldeles för sticksigt! :(

Hoppas det kommer ngn kul färg t våren nu....får se imorgon!!:)

#3 - erika

Jag har haft en sån här i bomull i almost black. Jättefint material så jag kan rekommendera den till andra men jag fick sälja min då den var lite för stor (köpte 1) men samtidigt lite väl kort. Hon som köpte den av mig var också väldigt nöjd med den.

#4 - Malin

Jag har en rosa, fast i bomull... Köper väldigt sällan ullplagg då jag tycker det blir så stickigt /Malin

#5 - Anna

Har en rosa i ull. Användbar och fin. Dock ngt liten i storleken (har stl 1) om man t ex vill ha en skjorta under.