bambi

Dödsångest
Kan man ringa till sjukhuset och säga att man inte vill operera sig imorgon? Nej, det är väl lika bra att få det överstökat...

Så måste man ta och packa... bok, tidningar, dator, mobilladdare, kläder, mm mm... en massa prylar som ska med. Konstigt att packa till en sjukhusvistelse, det brukar ju vara sköna semesterresor som man packar till....

Trött är jag också, inte sovit så bra med en massa oro och dödsångest. Som jag har sagt till sambon så är kanske detta mitt sista dygn i livet (jag vet att det är överdrivet... men jag som aldrig har blivit sövd förut är rädd för att aldrig vakna upp igen...). Men vi ska försöka sysselsätta oss så att jag slipper tänka på allt. Varmt som sjutton är det idag också...
#1 - Matilda

Hej! Jag har blivit sövd 5-6 ggr och det har aldrig varit några problem. Det kommer gå jätte bra för dig.

Lycka till!

#2 - Malin

Det är klart att operationen kommer gå bra, men jag kan ändå förstå din oro. Jag vet inte om lycka till är helt rätt ord, men du förstår vad jag menar. :)

#3 - Milo

Jag kände samma som du när jag skulle sövas, jag fick lugnande innan så nervös var jag. När jag väl skulle andas in i masken för att sova så kändes det som att jag vaknade nästa sekund! Då med syrgasmasken istället. :)

#4 - Lindas stil

De har sådan otrolig koll under operationer så du ska absolut inte oroa dig. Vet du säkerligen själv men tanken kan ju spela en ett spratt. Fö är det en himla skön känsla just när man blir sövd, promise. ;-) Men jag förstår din oro för sjukdomen, har även jag haft cancer (malignt melanom) och blivit opererad för det så jag förstår dig. Kram på dig!

#5 - Anna Kaagaard Kristensen

Usch jag vet hur det känns, jag var säker på att jag skulle dö när jag gjorde kejsarsnitt jag frågade flera gånger innan jag blev sövd om jag skulle vakna igen, när jag vaknade efter så var det första jag tänkte "Yay! jag lever" haha. Det kommer nog att gå skitbra :)

#6 - Susannes Liv

Sänder en styrkekram!!!



Det kommer att gå fin-fint!



kram

#7 - Julia

Jag håller alla tummar jag har och hoppas att du snart kan lägga detta bakom dig!! Kom ihåg att tala om hur orolig du är så att de är extra tydliga med vad som händer. Kram!