bambi

En uggla satt på väggen
Idag har vi rensat lite i Zacks rum. Det blev en hel påse slängt med leksaker och ett par böcker. Han har fortfarande otroligt mycket leksaker kvar. Men man vågar inte riktigt slänga för mycket heller eftersom man tänker att lillasyster kanske kommer att tycka om att leka med den istället? Kanske knäppt att tänka så för hon kommer säkert att hinna få en massa också...


Det är så mycket jag vill göra med Zacks rum. Det ser inte alls ut som jag vill att det ska göra. Men det senaste tillskottet är en väggdekal i formen av en uggla, som även är en griffeltavla! Jättefin och passar perfekt eftersom Zack tycker om fåglar väldigt mycket. (Favoriter just nu: fåglar och motorcyklar)

P.S: Ugglan kommer ifrån O-råsa
#1 - Carina (TotalBeauty)

Ett litet tips: Istället för att slänga skänk istället leksakerna till kyrkan eller någon annan organisation som skänker leksaker m.m. till de i Sverige som har ont om pengar. Det kommer säkert att glädja flera personer.



Vilken bra idé med en väggdekal som också är en griffeltavla.

#2 - Soffy

Vilken fin uggla! Tänk på att inte slänga allt, lillasyster kan säkert ha glädje av det. Skruttan har leksaker som jag och maken haft när vi var barn, det är bättre att önska pengar till kläder & större grejer tycker jag. Och Zack kommer säkert minnas många grejer och tycka att det är kul att återse dem och kunna ge dem till lillasyster!