bambi

Tantolundens badplats


Tantolunden har precis fått en liten sandstrand. Vi tog en promenad dit nu på morgonen och det var väldigt lugnt och skönt. Sambon och Zack hoppade i vattnet (jag får inte bada på 2 veckor efter operationen) och dom tyckte att det var väldigt varmt och skönt!


Sanden är ganska så grovkornig och själva stranddelen är ganska liten så jag kan tänka mig att det blir trångt där när det är riktigt bra väder. Idag så var det inte så varmt så vi var nästan ensamma vid stranden.

Men det finns lite klippor/stenar att sola på och den stora parken är ju jättenära!

Det är ganska så enkelt att ta sig dit, antingen ta buss 43 från Slussen (tar ca 10 min) eller ta tunnelbanan till Hornstull och promenera en kort bit.

Lite häftigt är det att kunna bada mitt inne i stan bland höghusen och se tunnelbanan åka i bakgrunden (på bron).


Det verkar som om det är ganska många som låter sina hundar bada där också (om man nu tycker att det är jobbigt?). Kanske inte den fräschaste badplatsen i stan, men helt okej tycker jag!
#1 - Frösötös

He he precis den "rapport" jag efterlyste när jag kommenterade ditt morgoninlägg. Man tackar! Jag tog en riktigt lång promenad ut till Djurgården efter tvättstuga, dammsugning och våttorkning av golven och det var verkligen skönt nu när det äntligen är lite mer normal temperatur och blåser lite. Ser ut som om ni haft det jätteskönt.

#2 - Frösötös

Tackar allra mjukast :-). Precis vad jag efterlyse när jag kommenterade ditt inlägg i morse. Ni ser ut att ha haft det bra - skönt att det inte var överbefolkat men du har nog rätt i att det beror på vädret.

#3 - Frösötös

Oj nu blev det konstigt - tyckte min första kommentar försvann. Ber om ursäkt - är så himla trött!