bambi

Vecka 29 - #273 Magnolia l/s dress


Denna veckas Odd Molly är en klänning från vårkollektionen som även finns som kortärmad och utan ärmar, nämligen #273 Magnolia l/s dress. Denna variant med långa ärmar finns bara i två färger: multi och rouge. Den är i 100% mjuk bomull.



Den har många fina detaljer, så som små speglar, broderier, mm. Tyget har en fint tryckt mönster med rosor.

Den är väldigt generös i storleken. Nästan lite för generös, vilket gör att jag tycker att den är lite osmickrande för figuren. Tror tyvärr att jag kommer at sälja min Magnolia l/s dress. Lite synd eftersom jag tycker att den är fin och väldigt skön att ha på sig!

Klänningen känns inte alltför ömtålig (som en del Odd Molly plagg kan göra) vilket gör att den känns som en väldigt användbar klänning och det var därför jag köpte den. En lagom fin klänning som passar både till vardags och till enklare fester.

Nypriset ligger på 1700 kr. och jag har hört mycket gott om klänningen (många som tycker att den är väldigt prisvärd). Någon har till och med sagt att det var deras bästa Odd Molly köp, men tyvärr kan jag nog inte hålla med... jag tyckte nog inte att den passade mig så bra.




Har ni en Magnolia l/s dress? Vad tycker ni om den i så fall?

#1 - Anna Svensson Crona

För mig är den helt perfekt. Men så är jag ju lite för stor för OM eg. det är bara vissa OM-plagg som passar. Denna gör det.

#2 - Lisa

Åh, jag älskar min röda Magnolia Dress och tycker att den var en av vårens allra finaste klänningar ur Odd Molly kollektionen. Lite hippieglad med färgen, mönstret och inte minst alla fina paljetter :) En lagom fin klänning som man snabbt och enkelt tar på sig och sen bara går ut genom dörren, redo att möta världen. Du är dessutom jättefin i den, så jag tycker absolut att den ska stanna i din garderob Bambi! Sommarkram från Lisa :)

#3 - Alexandra

Tycker att du passar väldigt fint i denna klänning, färgen är sååå läcker och det är en underbar kombo med din hårfärg!

Jag gillar klänningen skarpt och hade köpt den själv om den varit lite kortare, tycker inte om när klänningar går över knäna. Men det har ju varit mycket diskussioner om sömmarna som har gott loss, eller hur? Kommer ihåg att jag läste om det i flera bloggar...

#4 - Ina

Jag har flera plagg ur Magnoliaserien och jag älskar de alla! Härlig kvalitet, fina färger och snygga modeller. Det som är mindre roligt med magnoliaserien är att tyget är känsligt och jag har fått lämna in min ls dress i rouge och fått den lagad men jag hoppas att det ska hålla nu och att inga andra går sönder.

Du klär fint i din och du ser inte stor ut men det är ju känslan som är viktig...

Kram Ina