bambi

Dagen innan min heldag på sjukhuset


Imorgon ska jag vara på sjukhuset från tidig morgon till i allafall lunchtid (kanske längre) och bli undersökt, ta prover och prata med läkare.

Leah får följa med. Jag har pratat med dom på sjukhuset och dom sa att det var inga problem och att till och med någon ur personalen kunde nog passa henne om det behövdes. Det känns ju skönt :)

Jag har fått tid för operation också. Det blev mycket senare än dom sa från början (tydligen har dom fullt upp nu under sommaren). Vilket känns skönt för det betyder ju att jag kommer att kunna amma Leah lite längre och Leah hinner bli lite större innan jag ska vara borta en hel vecka från henne (vilket kommer att ske under radiojodbehandlingen, ca 4 veckor efter operationen).

Så det blir operation i mitten av juli. Först trodde jag att det var på min pappas födelsedag. Jag har inte stenkoll på hans födelsedag så jag sökte på honom på hitta.se och där ser man ju födelsedagar! *tips*  (Men det var ett par dagar innan...)
#1 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Skönt att få lite längre tid att förbereda dig både mentalt och praktiskt på operation och behandlingsveckan. Det kan vara skönt på ett sätt när allt går snabbt men samtidigt kan det vara bra att få landa lite i situationen. Hoppas att det går bra imorgon!

#2 - Apan

Vill man även se vilket år personen är född och civilstånd kan man hitta den informationen på ratsit.com



Vad skönt att det blev framskjutet ett tag. Känner du dig trygg med det? Kram!

#3 - Tessan

en fråga (som kanske någon annan redan ställt); var det pga sköldkärteln som du mådde så kasst under senaste graviditeten?

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Tessan Dom tog ju sköldkörtelprover när jag var gravid (men dom visar inte cancer) och allt såg normalt ut... så jag tror inte att det var det som gjorde att jag mådde så dåligt.