bambi

Lush lanserar smink
Lush är en av mina favoritbutiker, som ni kanske redan vet. Jag älskar deras badbomber och tvålar. Har även använt mig utav deras schampo och bodylotion. Och nu kommer dom även med lite smink!


Nu i början av juni lanserade dom sin första foundation Colour Supplement som kommer att finnas i fyra nyanser. Istället för mineraloljor är den baserad på ris- och sojaoljor vilket är mer skonsamt mot huden och lättare än foundations innehållande mineraloljor. Ris- och sojaolja ger huden näring och passar alla hudtyper. Den fungerar även som en täckande concealer att dutta på utslag eller andra hudåkommor.


Sen så kommer dom även med Charlotte Island som är en färgad kräm som ger huden en liten solbränd nyans. Jag fick hem en flaska och provade lite på mina bleka ben och det gick snabbt in i huden och kändes inte kladdigt. Den har en härlig doft av choklad och bananer som känns somrigt. Helt klart värt pengarna om man vill skydda huden mot solens strålar och hellre har en fuskbränna!

Dessa produkter finns bland Lushs nyheter på deras hemsida!
#1 - Soffy

Här en en till som gillar lush -har som "tradition" att lotta ut en jultvål på min blogg.

Den där Charlotte Island, färgar den inte av sig på kläderna? För den låter ju lockande!

#2 - Mia

Äntligen lanserar Lush smink! Det har jag väntat på! Älskar deras tvålar, bubbelbitar och badbomber och nu blev jag ju sugen på produkterna du skriver om. Tack för tipset :)