bambi

Nytt från Semper: Småfolk!


Förra veckan fick jag hem ett paket från Semper med några produkter från deras nya matserie: Småfolk. Småfolk är olika slags mellanmål som är anpassade till barn i förskoleåldern.

Alla Småfolkprodukter är märkta med produktlöftet No Junk vilket innebär att de varken innehåller onödiga tillsatser eller tillsatt socker och salt. Alla produkter är dessutom ekologiska!

Zack älskar russin och gillade även kexen och riskakorna, så jag kan tänka mig att det kommer bli köp av dessa produkter i framtiden. Paketet med kex innehåller 5 små påsar med kex, vilket gör det väldigt enkelt att ta med sig också.

 

#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Bambi!

Jag har läst alla inlägg om din sjukdom, och allt annat också för den delen. Jag läser ju alltid alla dina inlägg.



När jag var i Uppsala och njöt av shopping m.m fick du ditt sjukdomsbesked. Som förtås kunde varit mkt värre. Som du skrev, ordet cancer har en sån stark innebörd. Egentligen är det ju bara en sjukdom bland alla.



Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för i ärlighetens namn har ordet cancer en mkt negativ inverkan på mig... men jag vill meddela dej om att jag tänker på dej, Tror och hoppas att du är stark som kan leva ett någotsånär trevligt liv under den här processen och att det snart är över och att du då är en erfarenhet rikare.

Jag vill också ge dej credd för att du är så positiv, tacksam för vad du har och har förmågan att se det goda i saker och ting. Du verkar vara en mkt klok och härlig människa som jag mkt gärna skulle träffa. Nästa gång jag ska över Östersjön blir det till Sthlm, hoppas vi kan ses då.



/Din trogna läsare Nina

#2 - Caroline

Men vilken mysig tröja han har på sig, vart är den ifrån?

#3 - Mirva ♥

Hej Bambi!



Vet du i vilken butik dessa finns att köpa i ??



Mvh, starmamas

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Nina Tack för dom fina orden :)



Caroline Den kommer från JNYdesign



Mirva Det ska finnas i vanliga matbutiker, precis som vanliga produkter från Semper :)

#5 - KisseGirl

ja är lite anti sånna där förpackningar, försöker tänka på miljön och det blir så himla mycket onödigt skräp med påsar i påsen och små askar.. köper nog hellre en burk russin och har små burkar som jag kan fylla med russin och använda gång på gång. tyckte att de var dyra åxå russina kostade väll typ 25:- och jag vet inte hur mycket russin det är men känns som ännu en grej tillverkarna kan tjäna pengar på... sen om de är nyttigare än andra russin och kakor kan väll vara en grej fast å andra sidan ger man ju inte barnet russin och kakor varje dag heller....

#6 - Kissegirl

kan tillägga att jag är lika lättlurad som alla andra och kommer säkert att köpa sånna vid något tillfälle jag åxå ;)