bambi

Tunga papper

För det mesta känner jag mig positiv och stark när jag tänker på min cancerdiagnos. Men ibland så blir det tungt och tårarna kommer.

Jag klarar till exempel inte av att läsa pappret med mina provsvar. Det är så många tunga läkarord på latin som gör att det känns så allvarligt. Alla obegripliga ord som har med mig att göra... känns så konstigt! Konstigt att jag ska vara så sjuk så att det inte ens går att använda begripliga ord på svenska när dom ska skriva om mig...

Med posten idag kom också ett papper från kirurgen som jag ska träffa. Det kändes också tungt. Papper, hälsodeklaration som ska fyllas i... allt blir så verkligt och allvarligt igen.

Jag har skapat en kategori på bloggen som heter "Sköldkörtelcancer". Känns lite tråkigt att skapa en sån kategori, men samtidigt så är det nog bra att samla inläggen som handlar om det på ett och samma ställe.
#1 - Amanda

Hej! Jag tänker mycket på dig och önskar dig all lycka och hälsa jag kan. Jag jobbar själv på sjukhus men kan ganska lite om cancer. Men jag vet att det inte lätt det här du, ni, går igenom nu. Även om prognosen(tack och lov) är god, har du och din familj mycket att smälta, bearbeta och hantera.



Även om det känns jobbigt nu kommer du att klara det här, blir starkare av det och se livet med nya ögon. Men på vägen dit hoppas jag att du ska få det stöd som du och din familj så väl behöver just nu.



Mvh/Amanda

#2 - Lindas stil

Oj vad jag känner igen mig! Jag var i din situation för två år sen, också cancer, också en sköterska som sa samma sak till mig i telefon, också en massa orostankar efter det. Skönt att du får din operation överstökad snabbt och som du skriver, det är en cancerform med väldigt, väldigt goda prognoser! Men för en själv är det ju den värsta sjukdom man råkat ut för. Iaf kände jag det så. Stor kram på dig!

#3 - Lindas stil

Glömde säga att jag är friskförklarad idag. :-)

#4 - Dr Molly

Förstår att det känns jättetufft när livet kastas runt så här! Kan trösta dig med att precis som du blivit informerad är det en otroligt godartad tumör du har. Och att det skrivs med svåra ord ska du ju inte hänga upp dig på, även förkylning och skavsår har latinska namn(-; Du och din familj kommer att komma ut ännu starkare efter att detta är över och njuta extra mycket av allt fint ni har! Stora styrkekramar till dig!!

#5 - Anna

åh nej :( hoppas att det kommer gå bra för dig!!!

#6 - Caroline

Jag kom in på din blogg via Cissi, första inlägget jag då läste häromdagen var när du haft kontakt med sköterskan.

Va skönt att det är en sjukdom med bra prognos, även om det just nu känns tufft och kommer göra det säkert en tid framöver.



Själv så har jag en sköldkörtelsjukdom, hashimotos, som gör att jag kommer äta levaxin resten av livet.



En styrkekram till dig och din familj!

#7 - Heléna Kämpe

Tänker på dig och din familj!!!!!Helénakramar

#8 - Maddie

Skönt att du känner att du kan skriva av dig lite här i din blogg, man behöver det tror jag. Klart att du har fullt med känslor inom dig nu och att livet är riktigt tufft just nu, det är ingen lätt situation du och din familj hamnat i, men jag är övertygad om att du har ett starkt stöd runt dig och ni kommer gå stärkta ur det här för det kommer att gå bra! Tänker på dig!

kram

#9 - Annas bantarblogg

Vad bra att du tillåter dig själv att känna alla känslor. Tårar är bra, släpp ut det bara. Bra gjort med den nya kategorin. Jag tror det är bra för dig att ha allt samlat till ett senare tillfälle när du landat i vad som faktiskt hänt.



Tack för fikan igår fina Bambi. Alltid lika kul att ses. Leah är så charmig. Kram!

#10 - Bina - everydaymolly

Väldigt dåligt med tid att kika runt i bloggar just nu.. trillar in här på lördagsmorgonen och förstår att ni haft en otroligt tuff vecka. =(



Jag önskar att du får en snabb tid för op och att tillfrisknandet går som förväntat så att ni kan njuta av sommaren tillsammans med era goa barn.



STOR STYRKEKRAM!

#11 - Rebecka

Känner igen det där när jag fick mitt knä ur led och bröt foten i samma veva. Krya på dig och en stor kram från mig!