bambi

Den andra våldtäkten
Såg ni föresten Uppdrag Granskning igår, avsnttet som hette "Den andra våldtäkten"? Det var om en pojke som var dömd för två våldtäkter. I princip hela byn stödjer honom och tror att han är oskyldig. Jag trodde nästan inte att det var sant, det är ju inte klokt!! Han har ju för tusan erkänt! Det finns DNA-bevis i andra fallet. Det känns inte ens som om det finns några tvivel på att han har gjort det?!?! Jag satt och skrek ut "va?!?!?!" flera gånger under avsnittet.... jag trodde verkligen inte att folk kunde vara så dumma!

Usch, jag mådde illa när jag såg programmet och prästen säger "stackars pojke....  och stackars flicka...". Vaddå "stackars pojke"???

Det var verkligen läskigt att se och höra alla som trodde att pojken var oskyldig och att flickan bara hade hittat på allt (även fast flickan och pojken hade berättat samma sak för polisen). Speciellt alla vuxna!! Detta är ju vuxna männsikor, dom borde verkligen veta bättre!!

Bara för att någon är snygg och populär så verkar man tro att den inte kan göra något ont? Riktigt riktigt läskigt... påminner mycket om det Katarina Wennstam skriver om sina böcker (jag rekommenderar verkligen hennes böcker): Flickan och skulden och En riktig våldtäktsman.

Om ni vill se gårdagens Uppdrag Granskning så finns avsnittet här.