bambi

Färgglad skjorta

På tal om skjortor till Zack så fick han för ett par veckor sen denna fina skjorta av en vän. Hon tyckte att den passade så bra eftersom den var färgglad och hon vet att jag gillar såna färger på Zack. Och den var verkligen jättefin och somrig!

Men egentligen så gillar inte jag skjortor på Zack inte bara pga genusaspekten. Dom är inte heller så "lekvänliga", känns oftast lite tajt, stelt och inte så mjukt att ha på sig. Så därför har Zack bara använt skjorta en gång. Men denna fina skjorta kommer nog komma till användning vid något lite "finare" tillfälle.

Men förutom färgglatt så försöker jag tänka praktiskt och bekvämt när jag handlar barnkläder. Så därför har Zack väldigt mycket bodies (istället för tröjor) för att dom inte åker upp eller att det blir någon glipa mellan tröja och byxor. Men nu när Zack blir större och större så blir det svårare och svårare att hitta bodies, det är lite synd!

Men så här ser det ut bland hans övriga bodies och tröjor (jag försöker att köpa kläder i alla färger):

#1 - Avi

Köp bodies på nätet - I Danmark kan du få bodies helt upp i storlek 110.



Och var för inte ha en långärmet tröja under skjorten, och låta den stå öppen - då är det inte "tight"...



Avi..

#2 - Cissi

Hello!



Adam har många skjortor. Han leker alldeles toppen i dom. Inga problem alls:)



Hoppas allt är bra med dig (eller ja, du förstår vad jag menar. Jag har läst att det är lite si och så, men så bra det nu går!)