bambi

In med det nya
Ut med det gamla och in med det nya. Efter att ha sålt en hel del Mollysar på Tradera så är det dags för några nya att flytta in. Jag hämtade ut ett paket idag från Stayhard och väntar också på ett från deepFLING från USA. Dagens paket innehöll:

Alltså ett par rosa Fonda shorts och en Suiteheart minidress i färgen rouge. Dom verkar normala i storleken (lite svårt för mig att bedöma helt och hållet med en kula på magen) och jag blir lite sugen på att köpa fler i flera färger... speciellt av den fina Suitehearten.

Fonda shortsen tror jag blir bra i sommar! Färgglatt och bekvämt  :)

#1 - Anonym

vilken rar blogg:)

#2 - Anonym

Har hört att suiteheart dressen är liiiten i storleken många har fått gå upp både en eller två storleker på den, så normal i storleken är den nog inte, enligt de flesta iaf.

Har en på ingång, höll i en stl 2 (min vanliga storlek) och den så verkligen liten ut. Såg ut som en small eller mindre och absolut inte med plats för byst som kvinnor har...möjligen för yngre nyblivna tonåringar...

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Anonym Den satt lite tajt överallt på mig när jag provade den lite snabbt, men jag tänkte att det är pga graviditeten (även brösten blir ju lite större). Men jag fick på mig den, så jag hoppas på att den ska sitta bra sen efter förlossningen!



Men du har nog rätt att den kanske är lite liten i storleken.

#4 - Anonym

Hej!

Mini dressen tycker jag verkar liten i stl har normalt 2-3 men 3:an i detta linne fick jag inte igen. Provade iof bara ett kan ju ha varit felmärk. Trångt över bysten men annars normalt i stl.

Agneta

#5 - Jessica

Fonda shorts är jag inne på att köpa. Jag tycker de verkar vara så söta på.