bambi

Min dag i +
Alex Schulman uppmanar till att man ska berätta om sin kväll i +. Eftersom mina kvällar inte brukar bli så långvariga så väljer jag att skriva om min dag...

Zack vaknar 05.50 (+) och kommer då bärandes på sin elefant och hoppar upp i vår säng (+++++). Zack är som vanligt superpigg och sitter och babblar (+++) medans jag och sambon försöker övertala honom att han kanske skulle lägga sig ner. Efter 10 minuter i vår säng är Zack så otålig (+) och vill gå upp att sambon får tvinga sig upp medans jag ligger och tycker synd om mig själv (+) som fortfarande har ont efter min vurpa igår (-).

Jag skickar ett sms till biträdande rektor, som jag inte vill väcka, att jag inte kan jobba idag (-). Jag ligger i sängen medans sambon och Zack äter frukost och jag hör hur dom skojar ute i köket (++++). Sambon kommer sen in med frukost till mig (++++) och jag kollar på Nyhetsmorgon (++) och Vakna med the Voice (+++) i sängen.

Jag publicerar några blogginlägg (+++) och skickar iväg några mail (++). Jag läser lite bloggar (+++) och ser på Efter Tio (+). När det är dags för lunch så tar jag mig upp ur sängen (+) och värmer rester, stuvade makaroner och köttbullar (++). Jag kollar posten som har kommit och ser att mitt paket med Mollysar från DeepFling (+++++) äntligen har kommit!

Sambon kommer hem extra tidigt från jobbet för att ta hand om mig och hämta Zack (+++++). Sambon gör iordning kikärtsbiffar (++++) till middag. Zack leker lite i sängen hos mig (+++++) innan sambon nattar honom.

Jag kollar lite på Dr.Phil (+) men tycker att det är så tråkigt så jag läser lite bloggar (+++) och artiklar på Allt om barn (++). Snart är det dags för lite glass med nougatsås (+++++) medans jag försöker hitta något bra på tv (+).
#1 - Anna

Hej "Bambi",

en fråga om O.M, när kommer sommarkollektionen ut? Vill så gärna ha en wigwam dress och vill inte missa den när den kommer till butikerna :-)

MVH /Anna

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Anna Den beräknas komma nästa vecka! Men sen vet man aldrig med förseningar och så...



Du missade väl inte att jag "avslöjade" förut att WigWam även kommer till hösten... i flera härliga färger. Så själv har jag tänkt att kanske köpa en nu och en i höst...

#3 - Apan slimmar och trimmar med start 105 kg

Vilket härligt inlägg! Men gosh vad den där vurpan fick konsekvenser. Hoppas verkligen att smärtan lägger sig nu i helgen så ni kan fen shuia lite. Nougatsås lät ju inte helt fel.