bambi

Nya vagnen: Phil & Ted Sport
Förra veckan kom vår nya syskonvagn, Phil & Ted Sport. Jag kan verkligen rekommendera kopbarnvagn.se, dom har väldigt bra priser och snabb leverans!

Jag är fortfarande inte helt 100% säker på att vi valde rätt vagn och ibland tänker jag att vi borde ha valt en vagn där barnen sitter bredvid varandra istället. Men nu är den här och vi får se hur det känns när vi börjar använda den sen.

Det som jag tycker är bäst med vagnen är att när Zack är på dagis så är den väldigt smidig. Så här ser den ut när båda barnen kommer att vara i den, t.ex. på väg till dagis:

Det jag hade mest emot såna här vagnar förut var att bebisen hamnar så långt ner, men det tycker jag inte att hon verkar göra. Så här ser det ut då Zack har lämnats på dagis:

Det är lite synd att bebisen kommer att se mig upp och ner när hon ligger ner, men hon kommer ändå vara väldigt avskärmad och det känns viktigast (och att hon ser mig... även fast det är upp och ner...),
#1 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Jag måste säga att jag nog inte alls gillar det formatet på vagn, har några vänner som har en sådan och jag tycker verkligen att bebisen ligger långt ner, trångt och får titta rakt upp i syskonsitsen när båda åker. Jag tror också att det är stor risk att de, så fort de kan vända sig, börjar snurra i vagnen för att kunna se föräldern på rätt håll. Men det kanske blir jättebra, och det hoppas jag för er skull!

#2 - Camilla

Var också skeptiskt till P&T innan jag började se vad det fanns för andra smidiga alternativ. Det finns ingen annan vagn som är lika praktisk!

Vill man ha ett liv medan man är FL och gå på promenader, gå på stan och i affärer kommer man ju knappt in med en bred syskonvagn där barnen sitter bredvid varandra.

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Camilla: Jodå, jag hade en Emmaljunga syskonvagn där barnen satt brevid varandra, har aldrig haft något problem att komma in någonstans med den vagnen. Den kan vara lite tung att köra kanske, men med tanke på att vi ofta var ute i naturen också så var det kanon med en stabil vagn.