bambi

One fish, two fish, red fish, blue fish!


Det andra paketet som jag hämtade ut var från Adlibris med barnböcker (en del från bokrean). Zack älskar verkligen att bläddra i och läsa böcker. Vi rensade ut lite trasiga böcker förra veckan, tror att vi fick slänga 3-4 stycken som Zack hade varit lite hårdhänt med. Hoppas att han kommer att gilla sina nya lika mycket, jag är i allafall nöjd med köpen:

Pingu och hans band, 109 kr: Denna bok köpte jag för att Zack älskar musik och det finns knappar som spelar upp olika instrument medans man läser berättelsen.

One fish, two fish, red fish, blue fish, 83 kr: Jag läste själv Dr.Seuss när jag var liten (eftersom jag växte upp i USA) så denna köpte jag lite av nostalgiska skäl och så vill jag gärna lära Zack lite engelska tidigt.

Rundis och Randis äter middag, 53 kr: En av böckerna vi fick slänga var Rundis och Randis leker hela dagen, så ni förstår att Zack gillade den boken! Denna bok har också ljudknappar där Rundis och Randis säger "usch" eller "mums" beroende på om dom gillar maten.

Vem är söt?, 53 kr: Har hört mycket gott om Stina Wirséns böcker av vänner så därför blev det denna bok.

Djuren omkring oss, 37 kr: Zack älskar djurböcker och denna innehåller riktiga fotografier och en massa information om varje djur.
#1 - Soffy

Den där Pinguboken ska jag kolla in, dottern är helt galen i musik. Och böcker. Så den kombination borde ju funka :)

#2 - Therese

Åh Dr Seuss är favorit här! Vi läser också en del engelska böcker då min make är från Kanada. Lycka till med läsprojektet!

#3 - Emelie

Jag (och min dotter) älskar Stina Wirsén, fast böckerna om "En liten skär" är snäppet bättre än "vem är..?". Fast vem-böckerna passar bättre för lite mindre barn och "Vem bestämmer?" är väldigt rolig (:

#4 - emma

Pingu boken köpte min mamma åt min kusin och det slutade med att de fick gömma boken då den tydligen låter en hel del och när de hört melodierna jämt i flera veckor blev de lite trötta på den. Så den blev verkligen en hit (bland barnen i den familjen).