bambi

Vårnyheter från Calou


Förra veckan fick jag hem denna fina present från O-råsa, ett par Calou träskor! Jag valde dom i färgen lavendel eftersom lila är en favoritfärg och dom kommer att matcha mina Mollysar så fint!

Jag sedan tidigare ett par träskor av ett annat märke som användes en hel del förra sommaren. Det är väldigt bekvämt att gå i träskor och det är i princip dom enda skorna jag inte har fått skoskav utav!

Calou tillverkas i Sverige och är ergonomiskt utformad med en mjuk och fjädrande sula. Perfekt för mig som står mycket i jobbet men också lika fint att ha på festen! Jag vill att det ska bli vår nu så att jag kan börja använda dessa sötsaker! Jag gillar verkligen färgen på dom också, det är lite blåbär med mjölk-färg!

Det bästa av allt är att O-råsa erbjuder mina fina läsare 15% rabatt just nu! Så passa på och klicka hem ett par av Calous vårnyheter till ett extra bra pris (finns i flera fina färger!). Rabattkoden är: Shopping10

#1 - Apan slimmar och trimmar med start 105 kg

Vilka snygga träskor! I like it. Jag har haft mina knulp två år nu och älskar dem högt. Det blir tredje sommaren med dem nu. Hoppas de håller.



Du kommer vara tuffast i stan med dina snygga mollysar och träskor.

#2 - Junitjej

Vilka fin aträskor!! Finns de i storlek 35?