bambi

Envisa zombie-bambi
Idag blev det nästan en bloggpaus, för första halvan av dagen har jag tillbringat med Leah fastklistrad på mig och andra halvan på Skansen.

Leah har sovit extremt lite idag och under natten/morgonen så sov hon som längst en timme åt gången.

Det var bestämt sedan länge tillbaka att vi skulle till Skansen idag eftersom barnens farmor skulle sjunga med sin kör på stora scenen.

Efter den jobbiga natten/morgonen så tyckte sambon att jag borde stanna hemma med Leah och vila så kunde han och Zack åka själva. Men jag vägrade, jag ville ju inte missa Zacks första Skansenbesök! Jag ville ju se hur glad han blev över att se grisar och älgar på riktigt (och inte bara i böcker). Jag vill ju uppleva sånt med mina barn! Envis som jag är så gick det inte att övertala mig, trots att jag var som en zombie och kände mig till och med lite yr (nu vet jag varför dom säger att det är lika farligt att köra bil trött som att köra bil onykter...). Så vi åkte iväg till Skansen efter lunch... berättar mer om det sen... nu vill Leah amma igen!
#1 - elma

Hej! Jag har en likadan här hemma. En 5-veckors bebis som bara vill äta och bäras hela tiden. Får hon inte det så skriker skirker skriker hon. Så jag förstår dig fullt ut och lider med dig. Mitt enda tips är KÖP EN SJAL. Jag har en från Looma (Sino) som är helt fantastisk och enda sättet för mig att få vila både armar och tuttar. Just nu tycker jag att varje minut är ovärderlig. Ta hand om dig! Kram Elma

#2 - Linda

Min tjej var lika. Efter några månader visade det sig att hon inte tålde mjölkprotein och hade ont i magen stackarn. När vi sluta med mjölken kunde hon sova flera timmar i sträck. Det var som dag och natt.