bambi

Maxomorravecka (dag 5): Vinn dom perfekta sommarjeansen till barnen
Nu när det är varmare och Zack inte behöver ha overall på sig så är det ett par mjuka sköna jeans som gäller. Skyddar knän och ben och tål lek i sandlådan och i lekparken. Så därför valde jag ut ett par mjuka jeans som dagens vinst.

Härliga jeans i mycket mjukt och tunt denimtyg. Justerbart resår i midjan och dragsko vid benslut. Snitt för knäna för bättre komfort vid golvlekar.

Om du vill vara med och tävla om jeansen i valfri storlek, besvara bara nedanstående fråga i en kommentar till detta inlägg (glöm ej att fylla i din mailadress så att jag kan maila dig om du vinner):

Är det solhatt eller keps som gäller i sommar? Eller något annat för att skydda huvudet på dom små?

Imorgon drar jag en vinnare av jeansen från
Maxomorra!

P.S. Om jeansen är slut i den storleken du vill ha så får du välja ett valfritt plagg ur 
Maxomorras sortiment.
#1 - Maria

Jag har inga egna barn men min sambo har två brorsbarn, en pojke och en flicka som är mina gostroll! :)

Dessa godingar kör på keps i sommar, storebror (4 år) ska bestämt ha keps och lillasyster (1½ år) vill givetvis "ha samma" som hon så sött säger :)

Vet att grabben behöver nya jeans då han växer som ogräs :) och speciellt hans ben. Så ett par sådana jeans hade matchat hans nya jeanskeps perfekt! :)

Hoppas på att ge dessa dina jeans till en grabb som kommer bli överlycklig :)

#2 - caroline

Vi kör med både och :)

#3 - Agnieszka- mamma till 2

Jag tycker att solhatt är mer praktiskt då det täcker lite mer än en keps gör!



kram kram

#4 - Lotten

Jag har två pojkar, 3 och 1 1/2. De vill bara ha keps, helt omöjligt att få på dem en hatt. Jag själv skulle föredra solhatt som går ner lite där bak, så de inte bränner nacken, men det är bara att glömma...

Hur som helst, jättefina jeans, skulle bli perfekta till treåringen, som sedan kan ärvas av lillebror.

Kram och tack för en rolig blogg.

#5 - Amanda

Vi har både solhatt och keps. Anledningen är att Ludde inte vill ha NÅGOT på huvudet. Att få honom att bära skydd på skallen blir lite lättare om han får välja hvuddon själv. :)

#6 - Christine

Storebrorsan är inne i en kepsperiod nu, medan lillebrorsan älskar sin solhatt. Men för husfridens skull så finns det ett gäng olika kepsar och solhattar hemma, som de kan variera med efter humör.

#7 - Lilla Mysan

Jag har valt solhatt, eftersom den även skyddar nacken. Dessutom tycker jag det är finare med solhatt än med keps på nyfödda :-)

#8 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Här är det studentmössan som gäller ;-)

#9 - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Älskar också mjuka jeans, så skönt för barnen att röra sig i...o absolut jätte snyggt :)



Edvin kör med keps i sommar. Tror inte att jag skulle få på han en solhat (han är nu tre år o är riktigt kräsen på mössor o kepsar). Medan lillebror i magen har jag köpt en vit liten solhatt till...känns som ett litet måste för ett litet bebishuvud...

#10 - Therese - Eira Min Ögonsten

Det brukar vara solhatt på Eira, men än så länge har hon bara velat haft keps. Men jag ska nog hitta en solhatt hon gillar. :)

#11 - Mormor Marita

Hej

Jag tycker att solhatt är bäst för det skyddar även nacke och öron. Fast barnbarnet kastar av sig solhatten direkt och springer omkring barhuvad....

/Marita

#12 - Nina

Solhatt när dom är mindre och keps på de större. Fast sjal är finast =)

#13 - therese

för stranden gäller solhatt och skugga för båda; annars är det solhatt för lillebror medan storebror fem år har keps annars.



vinner vi så tar vi gärna stl 122

#14 - Helena - mamma till Alexander

Detta blir Alexanders första sommar, så vi får se vad vi väljer. Har dock införskaffat en solhatt redan men är på jakt efter en keps oxå =)

#15 - Therese

Jag använder både keps och solhatt till min pojke. Men jag föredrar solhatt eftersom den skyddar mer än vad keps gör. Öronen och nacken slipper bli röda.

#16 - Bella

Har köpt en solhatt åt sonen (8 mån) men kommer nog köpa en keps också. Men mest blir det solhatt eftersom det är bäst (täcker mer).

#17 - Camilla

Solhatt MED band till tösen. Hon har kommit på att det är roligt att dra av sig mössan. Helst av allt skulle jag vilja att sonen har solhatt men det lutar nog åt en keps. Bättre än inget. :)

#18 - Marina & Edvin

MIn son Edvin, 2 år får bära både keps och solhatt. Men om han får välja självså blir det keps med Bilar på!!

#19 - Caroliné

Jag kommer att varva solhatt, keps och bandana. Solhatten är perfekt på stranden eller när man är ute i solen längre stunder. Kepsen är favoriten just nu eftersom farmor sytt en "målarkeps" som ser precis ut som farfars :-)

#20 - Josefine, Blåeld

Solhatt är egentligen bättre då den skyddar även nacken, men kepsen åker på ibland den också. Problemet med keps är att Ludvig helst vill ta på den med skärmen bak, alltså inget solskydd för ansiktet! : )

Håller tummarna för vinst!

#21 - Sara - Mamma till Max 1,5 år

just nu har vi bara en keps till vår son men jag måste försöka hitta en solhatt också för den täcker ju öronen också.



Jag ser många som är ute med barn som inte har något på huvudet och det gillar jag inte för solen bränner ju så nu på våren och även hårbotten kan ju skadas.

#22 - stina

Hur går det med Leahs hud ?

Mycket är ju vanliga prickar etc men kan också bero på allergi mot tex mjölkprotein eller ägg..

stina, barnsjuksköterska

#23 - C - mamma till Oliver

Keps som går ner över öron och i nacken, i jeanstyg. :-)

#24 - Trulsa

Det blir keps i sommar på eget initiativ från dottern. Hon grabbade tag i en keps på HM och ville inte släppa den så den köptes och hittils har hon använt den varje gång hon gått ut sol som regn. Den håller även bort håret bra ifrån ögonen :)

#25 - Carita

Solhatt är perfekt ! :) Keps till ett större barn!

#26 - Ina

Vi kör med både keps och solhatt på våra grabbar men solhatten känns lite mer skyddande så jag föredrar den men det är inte alltid grabbarna gör det...

Kram Ina

#27 - Olelsi / Nettan

Keps ska det vara och den ska vara vänd säger min grabb när jag frågar honom. Alltså skärmen ska vara bakåt!! Lilla tösen har en retro mössa med blommor på.



Hoppas på vinst!! I så fall ska grabben få dem för sitt svar på frågan.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

[email protected]

#28 - Mia

mina barn har haft både keps, sjal, solhatt, samt tunna baskrar jag sytt själv, allt beroende på situation och hur varmt det varit.

Huvudsaken är ju att barnen har något som skyddar skallen! Å att de inte är för långa stunder i solen!



Nu är mina barn stora, men mina brorsbarn är små och ett par jeans åt dem skulle inte sitta fel,

stl 90- någonting blir bra!

#29 - Soffy

Solhatt med band under hakan, en keps skulle aldrig få sitta kvar...

#30 - e

Solhatt är väl det som egentligen skyddar mest. Hos oss växlar vi mellan både hatt och keps, beroende på väder och humör.

#31 - Maja

Här är det solhatt som gäller. Helst då med knytband annars åker den av illa kvickt.

#32 - Maja

Här är det solhatt som gäller. Helst då med knytband annars åker den av illa kvickt.

#33 - Ida S

Jag har 2 döttrar, en 7-åring om en som är 8 månader. Hos oss är det solhatt som gäller på lillasyster och storasyster får välja själv, hon har både solhatt och kepa.

#34 - Annika - 3barnslivet i ett nötskal!

Här blir det solhatt för minstingen, han är bara 5 månader. De stora kommer bära keps som alltid annars också :) Så det blir som sagt både och :)



Hoppas på jeansvinst!: )



Kram Annika

[email protected]