bambi

Snälla Zack


Zack och hans kusin William leker i en lekpark.


William är bara 2 månader äldre än Zack och det är så roligt att se hur dom kan leka mer och mer med varandra ju äldre dom blir.

Det är roligt också att se hur Zack interagerar med jämnåriga. Idag så hade William en påse med godis som han skulle bjuda Zack på, men så råkade William tappa ut 2 godisbitar på golvet. Zack var då snabb att ta upp godisarna med räckte över dom direkt till William. Jag som var så säker på att han skulle stoppa in dom i munnen, men så var han så snäll och lämnade tillbaka dom till William som tappade dom.... :)

Ibland tänker jag att Zack är lite för snäll när han umgås med andra barn... för andra barn kan lätt ta leksaker från Zack eller knuffa undan honom om dom vill komma fram och så. Men hellre att han är för snäll än för elak, tänker jag...
#1 - Anna

Vad bra :)



fast "elak" är nog inte rätt ord om barn... Snarare mer eller mindre framåt/fokus på sig själva (naturligt)/nyfikna/...

#2 - Eva

Fint av honom. Måste få fråga varför skriver du sp lite om er dotter och bara en massa om er son? Visst att hon är liten och inte gör så mycket än, men ändå. Känns lite som att du favoritiserar honom lite väl mycket. Man älskar väl sina barn lika mycket oavsett om man har haft ena längre/först? Tänker mest om din dotter någongång skulle se denna blogg ( finns ju en chans då allt finns sparat för "alltid" ) jag tror i alla fall att jag skulle ha blivit lite ledsen. Och eftersom jag reagerar på detta borde som sagt hon göra de om hon hade kunnat läst de. Vill inte låta elak eller kritisera utan mer undrande. Tycker du har en väldigt bra tankebild om saker och ting.

#3 - Anna bantar snabbt

Oj, Eva! Har du egna barn? Som relativt nybliven tvåbarns mamma är jag inte det minsta förvånad över varför Bambi skriver mer om sin son än sin dotter för tillfället.



Bebisar = grönsaker som bara sover, skiter, skriker och äter. Det finns liksom inte så mycket intressant att skriva om. Det skulle bli ganska trist och läsa dagliga inlägg om hur mycket/lite bebbe bajsat, hur mycket/lite bebbe kräkts eller sovit.



Jag tror verkligen inte Leah blir ledsen när hon läser sin mammas blogg i framtiden. Kärleken till Leah gnistar ju genom orden.

#4 - Anna Kaagaard Kristensen

*Eva*Jag tycker att det har stått en hel del om Bambis dotter? Det är väl ganska självklart att det finns mer att skriva om barn som är aktiva än om barn som är i princip passiva, bebisar äter, sover och bajsar mest bara.

#5 - Anna - Väntan på nummer 2 :)

Felicia är oxå lite för snäll. Nästan så att jag blir lite orolig inför Förskolestarten... Man vill ju inte att alla andra barn ska köra över henne.

#6 - Dr Molly

Håller helt med Anna bantar snabbt! jag tycker inte att det är så mycket mer fokus på Zack men om det hade varit det hade det inte varit så konstigt! Det händer ju faktiskt mycket mer i det större barnets liv. Själv tyckte jag att det dröjde innan jag kände lika starkt för tvåan som för ettan. Klart att även en kärlek till ett barn behöver växa och blir starkare allteftersom man har varit med om mer tillsammans! Men som skrivet, jag tycker bambi verkar ha otroligt mycket kärlekt till båda sina barn! Kramar och fy för så dumma kommentarer!

#7 - Caroline

Håller med Anna. Så små barn är inte elaka.

#8 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Anna och Caroline Nej, elak var nog inte det bästa ordet. Jag tänkte bara på motsatsen mot "snäll". Men självklart menar inte så små barn att vara elaka!