bambi

Vecka 21 - Våren och sommarens väskor

Väskor är en utav dom få accessoarerna som jag brukar köpa av märket Odd Molly. Jag tycker faktiskt att dom gör bra väskor, i bra kvalité och dom flesta är riktigt snygga och praktiska också. Jag har köpt en väska från årets vårkollektion och en från sommarkollektionen.

#277 Darcy bag

I 100% mocka/läder med underbara blommor och långa härliga fransar! Tänk att låta dom fransarna svinga längs med sidan medans man strosar runt på stan! Kostar 2500 kr och finns bland annat hos Charlotte Göteborg, Huset Shop och Zoovillage.

#279 Smyrna purse


Denna underbara väskan är den jag har köpt ur vårkollektionen. Den är i 100% mocka/läder och är rymlig och stor. Den är väldigt praktisk, man får plats med en massa nödvändigheter i den! Kostar 2000 kr och finns bland annat hos Folk MalmöAjaBaja och Bodhi.

#278 Darcy purse och #280 Smyrna bag

Två härliga portmonärer/plånböcker finns i vårkollektion, perfekt att matcha med väskan! Så söta att plocka fram pengar eller smink ur! Darcy purse kostar 800 kr och finns bland annat hos Zoovillage och Smyrna bag kostar 800 kr och finns bland annat hos DeepFling.

#286 Bazaar bag

Sommarens väskor går i bomull och har lite mer strandväska-känsla. Man får plats med en handduk, solkräm och en tidning. Jag har Bazaar bag i färgen Lite powder (den finns även i indigo) och jag måste säga att bilderna gör inte den rättvisa! Den är så mycket finare i verkligheten. Bazaar bag kostar 1400 kr och finns bland annat hos Folk Malmö, DeepFling och Milk and Honey.  

#1 - linda

Har varit dålig på att kommentera dina inlägg men har iallafall följt dig med bloglovin i någon vecka nu och jag blir lika pirrig i magen på att få läsa dina inlägg varje gång...Du skriver så bra och intressant!!Kanon fina barn har du också...

kramen