bambi

Zack försov sig lite imorse

Zack går ju upp som vanligt kl. 5 på morgonen (någon enstaka morgon blir det kl. 6). Imorse så lyckades han somna runt 07.00 och sov ända till 09.00. Jag ringde till dagis som berättade att dom skulle iväg till en park, så Zack får gå till dagis lite senare idag.

Men det märks att Zack har haft lite sömnbrist för han blev på så mycket bättre humör nu när han fick sova (han var riktigt sur innan). Så jag förstår inte varför han envisas med att gå upp kl.5 när han är så trött? (Han somnar runt kl. 19 på kvällarna och sover bara en timme på dagen.)

Jag hade tänkt ställa in en lunch med en kompis idag (pga min förkylning) men när jag ändå ska lämna på dagis straxt innan så tar jag nog en snabb lunch ändå.

Zack har idag på sig sin fina Ej Sikke Lej tröja och favoritjeansen från Yorrik.

#1 - Anna

Han är kanske rädd att han missar ngt =)

#2 - Sofie - Radhusmamman

Ibland tror jag att de helt enkelt inte har tid att sova. Mycket roligare att kliva upp och leka och upptäcka saker.



Hemma hos oss klivs det också upp alldeles för tidigt. Senast 05.30 är vi uppe.

#3 - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Det är jobbigt det där med att ha ett litet barn som bestämmt sig för att vakna tidigt är bra...är glad att Edvin numer sover till 6-7 varje morgon :)

#4 - Mia

Testa att lägga honom halv åtta istället, så fick vi göra med vår 2 åring som envisades att vakna kl 5 på morgonen. Det fungerar för oss. Snygg tröja Zack har på sig idag!

#5 - Anna

lägga honom senare på kvällen? inte så kul för er heller att behöva gå upp kl 5!