bambi

Dag 06 - Min dag


Zack är hemma idag eftersom han hostar så om nätterna. Han sov till kl. 8 nästan idag (han som annars vaknar 05.30). Jag tänkte att han skulle få äta frukost i soffan framför favoriterna Bananer i Pyjamas (eftersom han är sjuk och allt), så jag frågade honom om han ville det och då svarar han:

- Nej, köket. Annars blir det kladdigt!

Så sött  :)


Sen så hittade han en påse med flip-flops från Vincent Shoe Store (som jag fick i en goodiebag för länge länge sen och som är 5 storlekar för stora för honom). Han ville asbolut prova dom. Jag tyckte att dom kunde vara kvar i sin påse, men det tyckte inte han så han sprang ut i köket och hämtade en sax och klippte upp påsen! Javisst, han har lärt sig att använda sax!

Sambon visade honom hur man använder sax för några dagar sen och sen dess har han klippt upp godispåsar och allt möjligt som han har velat öppna. Men han är väldigt försiktig när han klipper... men jag tycker nog att han är för liten för att hålla på med saxar (ser mardrömsscenarior framför mig).


Efter en hel dag utan riktig mat (Zack ville bara ha PASTA och inte något utav dom tre valmöjligheterna jag erbjöd) så blir man inte på så bra humör efter ett tag. Det har varit en riktig maktkamp här hemma och jag känner mig helt slut efter dagen. Just nu så räknar jag ner minuterna tills sambon kommer hem så att jag kan dumpa över barnen på honom (låter hemskt, men det är det jag vill göra just nu...)
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Det där med att "dumpa över" kan vara så alldeles underbart ibland.



Söt han är som inte vill kladda i soffan.



#2 - Karin

Sitter precis och längtar till det samma...alltså att sambon ska komma hem så jag kan "dumpa" över barnen :)

Bästa stunden på hela dan när man har haft en skrikdag!

#3 - ˙·٠•●♥ Suzza ♥●•٠·˙

Skönt att höra att det finns fler som uppskattar "överlämnandet".

#4 - Martina

Åh överlämnandet, dagens händelse haha