bambi

Rabatt hos Linus&Lotta

Jumpsuit LS Baby Dino SEK 329, Lipfish - NELLY.COMBodystock SEK 129, Fransa - NELLY.COMDeer Pants SEK 249, Ej Sikke Lej - NELLY.COM

Just nu så får man 50 kronors rabatt hos Linus&Lotta om man uppger
rabattkoden julklappar2010

Koden är giltig till den 21 november och gäller vid köp på minst 500 kr.
Klicka på respektive bild för att komma till just det plagget.

#1 - Anonym

Hej Bambi:)

Skulle du vara intresserad av en chans att få två trisslotter? Jag arbetar med en sajt som vill öka kunskap om säkerhet på nätet och hur man skyddar sin integritet online, vilket är nödvändig kunskap nuförtiden. För att veta hur du får lotten, gå in på http://www.mjukvara.se/blogg/gratis-lott/ och gå gärna igenom resten av hemsidan :)

Tack på förhand.

Vi hörs,

Johan.

#2 - nyfiken

Fina kläder :)



Jag är lite nyfiken. Du som har en stor blogg får ju antagligen en hel del erbjudanden från företag.

Hur gör du när du bloggar om dom sakerna? Skriver du alltid att exv barnmatsburken du skriver positivt om är en gåva från företaget ? (Tänker på reklam här och inte på skatten) :)



Även vi med små bloggar får ju ibland mail om att vi kan få hem en rabattkupong på någon ny mat eller något annat. Jag har funderat på hur man ska göra med dom sakerna för att det ska bli rätt.



#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

nyfiken Jag är alltid noga med att skriva ut om det är något jag har fått!!! Eftersom sambon är jurist så tycker han att det är jättejätteviktigt att jag följer marknadsföringslagen!