bambi

Vinn biljetter till en ABBA-show!



En utav mina gamla goda vänner har startat eget där hon anordnar lite olika shower och hon undrade om jag kanske ville lotta ut ett par biljetter här på bloggen? Det kan väl vara kul och välbehövligt att komma ut en kväll och njuta av en bra show?

Ni har möjlighet att vinna två biljetter (värda 365 kronor styck) till tribute-showen "1974 The Abba Years" från London, tidigare medlemmar i THE WORLD FAMOUS BJORN AGAIN. De ger en show fylld av härlig ABBA-musik och dans. Bandet har turnerat världen runt och bland annat spelat med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minougue och Sir Cliff Rickard. Så gör dig redo att återuppliva den största musikaliska kärlek som världen någonsin känt.

Showen visas:
Eskilstuna 24 nov
Södertälje 25 nov
Gävle 26 nov
Västerås 27 nov

Läs mer om showen här: http://www.sweadbeat.com/abba.htm

Här finns en video när bandet spelar: http://www.youtube.com/user/1974theabbayears


Den som vinner biljetterna får själv välja vart den vill se showen! Tävlingen pågår i en vecka (avslutas nästa tisdag 9/11) och allt du behöver göra för att medverka i tävlingen är att lämna en kommentar med när/vart du vill se showen och varför just du förtjänar en hel kväll med bra musik.

Om du har en blogg så länka gärna så får du en extra chans att vinna biljetterna!
#1 - Martina

Detta vill jag helt klart vinna!

Tänk att den 25:e få gå

Att ha roligt och titta på

En härlig ABBAshow

WOW!



Det skulle verkligen ge mig ett avbräck i mammeriet att få åka till Södertälje och sjunga och dansa till denna underbara musikskatt som ABBA´s låtar är.

#2 - therese

hej hopp,

skulle vilja bjuda min svärmor som är världens mest fantastiska människa och som under många år hade det väldigt tufft på många sätt. Än idag är det sällan hon unnar sig något och jag skulle vilja ge henne och hennes sambo två biljetter att gå och se detta i västerås.

#3 - Emma

Gävle 26 nov



Jag skulle tycka det vore underbart att få ta med med mig maken på en härlig kväll där vi får rå om varandra bara. Det skulle i så fall vara första gången sen vår dotter kom för 5 månader sen som det bara är han och jag något vi längtar efter. =)

#4 - Sofi

Åh!! Södertälje 25 nov!



Om jag vann skulle jag nog faktiskt ge bort biljetterna till min farmor och farfar. Dom kommer ut alldeles för sällan och ABBA är ju en favorit.



Håller tummarna!

#5 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar om biljetter till föreställningen i Södertälje.



Jag är sällan ute på något och det vore kul att få vara barnfria och gå ut och umgås bara jag och sambon.



Jag har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/november/abba-911.html

#6 - tildan

jag skulle vilja vinna biljetter till showen i v-ås. Men det skulle inte vara jag som gick eftersom jag bor ca 40 mil därifrån utan min älskade mamma som bor i Sala. Hon ställer upp i vått och torrt och kan komma hit bara sådär en helg om vi behöver barnvakt eller hjälp med nåt! Mamma är guld värd och just nu behöver hon lite extra uppmuntran då hon väntar på en operation med sitt knä som hon vred sönder i somras!

#7 - Annica

Västerås den 27:e.



Jag och min kompis ses inte så ofta för hon bor i Örebro och jag i Norrköping. Så jag vill bjuda henne på en trevlig kväll med Abba musik, jag tror det skulle pigga upp oss och få en trevlig vistelse i Västerås och även hinna träffa gamla vänner där uppe när man ändå är där.

#8 - thowe

Hej!



Jag är jättegärna med och tävlar!



Om jag vann biljetterna så skulle jag faktiskt välja att ge bort dem och jag skulle ge bort dem till mina fina svärföräldrar.



MIn svärfar fick för en månad sedan reda på att han har leukemi och ja, jag skulle vilja pigga upp dem litegrann och försöka få dem att tänka på annat och vad vore bättre än att få gå och se en sådan här show! De har ju upplevt Abbas framtåg och ja, jag tror att de skulle uppskatta en sådan här present till tusen!



Västerås den 27 november skulle bli bäst!

#9 - Malin

Jag skulle vilja få biljetter till Södertälje 25 nov för att överraska mina föräldrar som älskar Abba! Pappa fyller år i slutet av november och mamma i början av december och jag vet att de båda skulle uppskatta en kväll tillsammans med massor av bra musik som de två älskar, så det skulle bli en perfekt present till dem! Jag hoppas verkligen att jag kan få vinna denna tävling för att göra två underbara en människor otroligt glada!

#10 - uLrica

Oh yhea! Jag vill gärna gå i södertälje tillsammans med min man. " bara vi- tid" är inte så vanligt just som småbarnsföräldrar!

#11 - Mattias

Hej! Jag är självklart med även jag och hoppas få gå och se föreställningen i Södertälje då jag faktiskt fyller 30 år just den dagen och verklgien vill göra något mysigt tillsammans med sambon min! Håller tummar och tår för en underbar födelsedagspresent!

#12 - Annika - familjebloggen med blandade tävlingar

Jag är med och tävlar om biljetter till den 27e i Västerås.

Jag tycker att jag borde vinna för att jag och min sambo sällan unnar oss själva tid för varandra. Med tre barn, snart fyra (i januari) finns det varken tid eller pengar till att själva sväva ut...

Men vinner jag biljetter så kan man inte skylla på pengarna :P Och en ABBA-show - ja det TAR man sig tid till - utan tvekan!



Kram Annika

[email protected]



P.S Har länkat din tävling; http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/november/bambi-9-november.html

#13 - Mica

Hej :)



Jag och min sambo bor i Södertälje.

Vore fantastiskt att komma iväg med honom och se någonting annat än den här datorskärmen.



Kram

#14 - Caroline L

Är uppvuxen på 70-talet och har ABBA i blodet. Jag behöver piggas upp, hatar denna månad. 24:e i Eskilstuna passar mig bäst. Min mamma skulle få följa med och njuta och bli nostalgisk:)

THE WINNER TAKES IT ALL

#15 - Suzza

En trött småbarnsmor behöver åxå gaskas upp, med ett passand tema då jag ÄLSKAR ABBA:)



-Be mig sjunga en låt och jag kan den utantill...

-Fråga om jag har sett "Mamma mia", självklart...

-Gissa vad jag fick i present, jo ABBA the movie...

-Hur många ABBA skivor jag har? Måååååånga...



Behöver jag säga nåt mer...!? :)



<3 <3 ABBA I GÄVLE HERE I COME <3 <3



www.suzza.se

#16 - Karin

Jag skulle vilja vinna biljetterna till min pappa och mamma. Dom älskar ABBA och pappa fyller 70 så det kunde bli en bra födelsedagspresent! Södertälje 25 nov tror jag skulle passa bra.



Tack för en rolig blogg!