bambi

Zack upptäcker att barnfilm inte är så tråkigt ändå...


Zack är hemma från dagis idag. Han kräktes en del igår och var febrig men idag mår han bättre. Men bäst att stanna hemma så att han inte smittar alla andra.

Så jag satte igång filmen "Bilar" åt honom på min bärbara dator och han satt som klistrad i allafall 20 minuter! Förut så har han aldrig brytt sig om varken barnprogram eller barnfilmer.

Så när vi var och handlade så plockade jag åt mig en sån här:


Hoppas att han gillar den också. Han ska få kika på den när han har sovit klart.
#1 - ❤●•٠·˙ Suzza ❤●•٠·˙

I ärlighetens namn, får man säga att man längtar till den åldern då de små KAN sitta stilla och se på film!?:) Inte som ett substitut för barnvakt, men det kan ju underlätta ibland...! Hej hopp



www.suzza.se

#2 - Soffy

Så olika det kan vara! Skruttan är en riktig tv/filmälskare, hon går fram själv och sätter på tv, säger "Bolibompa" eller "Nicke" (Nicke Nyfiken, stort fan av honom) eller "Rorri". Vi har fullt sjå med att få henne intresserad av nåt annat...,tv med måtta är ju bra....

#3 - Evelina

Haha så sött! Hoppas han slipper spy mer :-/



Lilla E kommer nog vara hemma till nästa höst tror jag. Vi får se vad som sker :-)



Kram!

#4 - Emma

Här hemma var Teletubbies en stor favorit! Kanonbra att slå igång på morgonen så man fick göra sig iordning utan kaos! =)

#5 - Catti

Sonen fastnade också för "Bilar" och ville inte se något annat på 2½ vecka nu har vi i alla fall bytt tíll "Hitta Nemo".

#6 - Sara - Mamma till Max 2 år

Vår son Max som är i Zacks ålder har sen i somras varit besatt av Teletubbies men nu är det bara Bananer i pyjamas som gäller!! men som någon skrev här ovanför: skönt med "barnvakt" ibland =)

#7 - Aggie

Åh, men det e himla mys med barnprogram och film.

våran son e 17 månader och efter många om och men har vi gett med oss och han får nu se lite "I drömmarnas trädgård", teletubbies, tweenies eller något liknande.



Det han gillar mest är helt klart "I drömmarnas trädgård". Kolla in SVT play bolibompa. Grymt bra!



Kramar!

#8 - Fia

Minns med fasa den korta tid de ibland ville se"I drömmarnas trädgård" , Teletubbies etc... och tackar gudarna för att de hellre (faktiskt frivilligt) sett Cars, Wallace and Gromit, Scooby-Doo, Fem myror är fler än fyra elefanter m.m. Fast Byggare Bob var en återkommande favorit under en period....