bambi

Bebisgos


Håller på och drar ner på amningen med Leah och nu ammar jag henne bara två gånger om dagen. Så jag ska nog hinna avsluta amningen till första helgen i december då jag ska genomgå strålbehandlingen.

Hon äter gröt, puré och mosad frukt. Hon är väl inte överförtjust i purén men det går ner, även fast det märks att hon hellre skulle ha ammat. Hon är så otroligt gosig och vill gärna vara så nära hon bara kan. Gärna sova tätt intill eller på en. Det är verkligen underbart med en sån gosig bebis... känns lite sorgligt när man tänker på hur snabbt dom växer upp. Jag kommer att sakna bebisgoset sen!
#1 - Marie-Louise

Ja det där bebisgoset är verkligen något speciellt. Det kan jag verkligen sakna. Jag hoppas nu bara på att jag om några får barnbarn som jag kan bebisgosa med :)

#2 - Cissi

Vart i Thailand tänker ni åka?

Spp gölli bebbe..;)

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Så fina bilder på er! Och visst är det speciellt, det där bebisgoset. Det kan jag också sakna även om tvåårsgos (och åtta- och tioårsgos förstås) också är underbart :-D

#4 - karro

jag saknar detdär spädbarnsbebisgoset, min 6månaders vill inte gosa speciellt mycket längre, han vill mest leka.

men när han väl vill gosa, då gosas det! :D

#5 - ida

gud vilka söta bilder!! hoppas allt kommer att bli bra med dig, kämpa hårt! :)

#6 - Stina

Vilken fiiiiina bilder!!!!!!

Kram

#7 - Martina

När jag läste "strålbehandlingen" så var jag tvungen att läsa lite via länkningen kände jag... Behövde dock bara se första bilden med ärret för att förstå vad det var för något du ska stråla för.

Min make forskar nämligen om bland annat detta med endokrina cancerformer o sköldkärteln.

Lycka till!!

#8 - sofie

åh vilka mysiga bilder! :)