bambi

Boktips: Raines dagbok

Högst upp på min bok-önskelista är nog Raines dagbok.

Raine Gustafsson är hemlös och hans dagbok har gjort succé i tidningen Situation Stockholm. Nu finns hans krönikor samlade i en bok!

Raines Dagbok är ett unikt dokument, en skildring av Raine Gustafsson, av Stockholm, av tillvaron och verkligheten som den ter sig för någon som inte har en egen dörr att stänga till sitt liv.

Finns hos Adlibris!

#1 - Elin

Åh, det låter ju jätteintressant! Jag funderar mycket på det här med hemlösa i Sverige, att de är så många och att det känns som att inget händer för att hjälpa dem. Det är pinsamt att ett land som Sverige har så många människor som varken har hem, mat eller pengar. Riktigt pinsamt.

#2 - Martina

Reine och hans "mamma" (vi blev aldrig riktigt kloka på om det verkligen var det) kom in var och varannan dag på den McDonald´s restaurang där jag jobbade för många år sedan. Alltid lugn och väldigt artig, men hans "mamma" fyllde år väldigt ofta och behövde bli bjuden på kaffe :-)

Då och då bjöd vi såklart!

#3 - Jenny ♥

Hej kära du, hörde lite halvt om halvt interjuv med honom på efter 10 på fyran i veckan, och funderar också på att köpa boken!



Hoppas du har en fin helg, kram Jenny

#4 - Erika

Det är väl samma Reine som skriver i boken "Hemlös" om tidningen Situation Stockholm? Är det han så skriver han jättebra! Mycke tragikomik!