bambi

En liten smak av ensamstående
Sambon är iväg på kurs och sover borta två nätter. Så jag har fått smaka lite på att vara ensam förälder och det är inte lätt! En stor eloge till alla ensamstående föräldrar som klarar av detta varje dag!

Nu på morgonen så har jag fått starta disk, tvätt, klä på och byta två barn, mata två barn och så försökt få i mig lite frukost själv också... det känns lite som om man inte har tid att ens tänka på en dusch eller borsta håret för det är alltid någon av barnen som behöver något!

Jag kollapsade igår kväll kl. 20.30 efter att ha badat och nattat två barn... Det var så skönt att sova igår kväll, men så var det bara upp mitt i natten och fixa med snor och sen upp kl. 6 med Zack och hela karsullen började igen!
#1 - Sofi

Ja, det är inte alltid lätt! Min sambo brukar smita till jobbet innan kl 6 så jag får sköta varje morgon själv. Nu börjar jag få lite rutin på det plus att Minna köper att sitta själv numera.



Sen kommer han men vid femtiden så på kvällarna är vi i alla fall två, som tur är!

#2 - Emma

Jag lever ALLTID som singel i mitt förhållande det enda killen gör är och leker med Eddie på dagarna resten sköter jag och han är aldrig hemma på kvällarna så trist fattar varför jag mer och mer vill ha en egen lägenhet !!!

#3 - Trulsa

Jag vet hur det är. Mornarna är alltid mina eftersom sambon går hemifrån innan vi ens vaknat och då och då är han iväg över natten och det är ofta ett litet helvete att natta när man har en liten som inte har några vettiga rutiner och som nästan alltid är vaken runt åtta när stora går och lägger sig vilket gör att jag ofta fuskar när jag är ensam hemma och lägger oss alla tre i vår dubbelsäng och sen får hon somna till en film medan jag ammar lillan.



När man är ensam hemma mycket så får man fuska. Och bärsjalen och selen som jag kan kasta upp lillan på ryggen med har varit guld värda.



(Mina barn är lika gamla som dina)

#4 - fröken K

Jag lämnar alltid min son på dagis och min sambo hämtar för vi har olika arbetstiden. Ibland skulle det vara skönt att bara gå upp och fixa sig själv och gå till jobbet utan att ha ungen att tänka på. Hehe. Men nu har jag ju bara ett barn då. Sådana morgnar som du upplever gör att man uppskattar den vanliga vardagen mer. Eller hur? :D

#5 - ♥anna♥

Ja jösses vad skönt det är när man är två som hjälps åt.. Håller med om beundran till ensamstående som pallar med!

#6 - Martina

Hmm brukar oxå klara allt sånt själv... Men å andra sidan har han hittills inte klagat när jag velat dra i väg på någonting själv ett tag.

Men lite mer hjälp med städningen här hemma skulle ju inte skada...

#7 - Inkan Ligan o Trillingarna

Jag har varit ensamstående med mina barn sedan dottern var 3månader och sonen drygt ett och ett halvt år. Idag är dom 24 och 25.

Jag brukar beskriva det som att driva eget företag.

Man överlever även om det kvar knappt mellan varven.

Fin kisse

Annars ramlade jag in här pga browniesarna. ler

När jag har gått ner i vikt det jag ska så ska jag baka dom. DET ser jag fram mot massor.

Jag kikar in på dom med jämna mellanrum och njuter av åsynen.

Kram

#8 - Kristine

Min sambo har ett jobb där han reser mycyket på veckorna så jag är ofta hemma själv med barnen.. Nattningen är värst tycker jag, eller när barnen blir sjuka och man får ta hand om allt själv..gah. Men det funkar! Min kompis har hus, tre barn och en man som jobbar i Norge, henne beundrar jag mycket!

:-)

#9 - Christine

Ja, ibland undrar jag hur man (jag) klarar av det. :P