bambi

Morgonrutiner hemma hos familjen Bambi
Jag tänkte dela med mig av hur våra morgonar brukar se ut.



Sambon går upp mellan 05:30-06:00 (om inte Zack har väckt oss innan det) och brukar ta en dusch och då brukar Zack vakna om han inte redan är vaken. Dom går upp och äter frukost tillsammans medans jag och Leah fortsätter och sova en stund till... ibland ända till kl. 07!

Leah får lite gröt när vi kommer upp och jag försöker få i mig lite frukost innan sambon går, vilket han bruakr göra runt kl. 07:15. Om jag har tur så har jag kanske hunnit ta en dusch innan vi drar iväg till dagis vid 08:45.

Däremellan så brukar vi hinna med att läsa lite böcker, bygga lego och sjunga sånger. Jag kollar lite på Vakna! Med the Voice på 5:an i bakgrunden och tar kanske en extra kopp te.
#1 - Emma - Barbaemma

Av någon konstig anledning så är sånt här sjukt roligt att läsa om. =)

#2 - Johanna

Hallå!



Tack för en bra blogg! Vi ska precis som er gifta oss snart och har en liten kille på 18 månader, och nybyggt hus. Vi ska försöka spara ihop så mycket som möjligt själva så vi kan åka på bröllopsresa. :)

Min frgåa till dig är om du har lust att lägga ut veckorecept och inköpslistor och kostnad totalt. Kan inte förstå hur ni klarar av att hålla så låga matkostnader!!! :)

Kram