bambi

Vinn barnstövlar från Vincent!


I samarbete med Vincent Shoe Store så har jag fått äran att lotta ut fyra par av deras stövlar som heter Mac. Två par bruna och två par svarta i storlek 23.

Exklusiva och snygga stövlar med ytterdel av läder och mocka. Storlek 23 motsvarar ungefär vad ett barn har vid 1-2 års ålder.

Stövlarna finns även att köpa i andra storlekar för 599 kronor hos Vincent Shoe Store.

För att vara med och tävla om dessa fina stövlar: skriv en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du ska vinna och vilken färg du helst vill vinna på stövlarna!

Tävlingen pågår till den 15 oktober!
#1 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Skulle gärna vilja vinna ett par till V eftersom han älskar stövlar av alla slag och dessutom blir väldigt kränkt om man försöker hjälpa honom på med skorna. Han kan själv såklart, och med stövlar så kan han ju verkligen det! Om vi skulle vinna skulle vi vilja ha ett par svarta :-)

#2 - Lena

Min lilla E blir snart 1 år och skulle verkligen behöva ett par snygga stövlar som jag inte har införskaffat än. Hon är ofta kall om fötterna men med dessa skulle hon vara varm och torr. Om hon vinner skulle hon nog vilja ha ett par svarta :)

#3 - KisseGirl

Håller tummarna för att vinna ett par på vinst eller förlust eller vad jag ska säga våran minsting har runda fötter och tyvärr passar nästintill INGA stövlar han fossingar, Förr hade vi vincent i Sundsvall men nu har de lagt ner butiken så jag kan inte gå dit och prova om deras skor passar herren så jag håller tummarna extra hårt för att vinna ett par hos dig istället och stl tror jag är precis rätt :) De bruna var super snygga tycker jag!



Måste passa på att tipsa er som har vincent i eran stad att de har kanon bra ullstrumpbyxor för ett jätte bra pris åxå, så synd att de la ner butiken i Sundsvall :(

#4 - Allie

Min lille kille börjar dagis nästa vecka - dessa stövlar i svart skulle jag gärna ge honom i inskolningspresent!

#5 - Maria

Hej!

Av mina döttrar är en för stor för 23 och en för liten. Jag skulle vilja ge stövlarna till en av mina bästa vänners dotter. Hon fyllde ett år i september och stövlarna blir perfekta till henne i vinter. Hennes mamma, min väninna, ska bli gudmor till min yngsta dotter på lördag!

#6 - Anna L

Då jag har tvillingar blir det mycket pengar som går åt till skor. De kan ju inte ärva av varandra så jag måste ju köpa två stycken samtidigt. Därför skulle jag bli så glad om jag vann ett par av Vincents snygga vinterskor till en av dem. Hoppas! :-)

#7 - milla

Hej! Jag skulle vilja vinna ett par bruna till min son Emil som lärde sig gå idag! Skulle vara den perfekta presenten för att han är så duktig :)

#8 - Anna med Emilia och Nora

Vinna vill gärna min 2-åring Nora,

alla syrrans ärvda stövlar är för stora! =/

Snart blir det vinter, blött och kallt,

hoppas på nya stövlar, det vore ballt!

Svarta stiliga vill vi gärna ha,

Vincents skor är så himla bra! :)

#9 - Therese - Eira Min Ögonsten

Jag skulle vilja vinna dom och ge till min syster som ska få barn i mitten av november i år. Det är kanske att va ute i god tid men det har väl aldrig skadat förut? ;) Hon är redan nu ensamstående så ekonomin är ju inte den bästa, sp´å denna vinst skulle hjälpa :)

#10 - Sanna

Jag skulle vilja vinna ett par till min allra käraste systers dotter.

Som en present för att min syster alltid finns här för mig, i både vått o torrt !

Färg spelar ingen som helst roll.

#11 - ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag är inte med men har tipsat om din tävling här



http://molnboanna.blogg.se/2010/october/stovlar-1510.html

#12 - Alexandra

Jag skulle vilja vara med & tävla.

Min dotter fyller 2 år nu i Oktober & hon skulle tycka dessa stövlarna var jättefina & bli superglad om hon fick dom i present :)

#13 - Emelie och lilla familjen

Alla andra skor vi köper kommer från tradera. Det hade varit roligt med ett par onamnade (och nya) skor för en gångs skull. Ett par bruna stövlar hade med säkerhet passat lilla dottern, hon älskar skor!



#14 - Lena

Jättefina stövlar som skulle göra "lillpluppen" här hemma glad!!! Håller tummarna för att ett par svarta vill flytta hem till oss...

#15 - Cina

Håller tummarna för ett par stövlar (vilken färg som helst) till Thea, så att hon slipper stövla runt hemma i hallen med mina "klackstövlar" som hon fullkomligt älskar. Förhoppningsvis skulle ett par egna snygga stövlar hålle henne borta från mina nyinköpta !

#16 - Dante

Åh, Edvin behöver verkligen ett par rediga kvalitetsskor! Hans fötter är breda och höga och vi har svårt att hitta ett par ordentliga skor som hans fötter får plats i. Billiga skor är ofta för snäva och kvaliteten är därefter så ett par ordentliga skor hade varit perfekt. Edvin ser framemot en härlig höst och vinter ute med varma fötter!



(Färgen är sekundär och vilken som passar alldeles utmärkt)

#17 - care69

Jag är gärna med och tävlar.

Tyvärr är stl 23 för litet för min son men jag skulle gladeligen vinna ett par bruna till min kompis lilla dotter.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/10/15-okt-vinn-barnstovlar-fran-vincent.html

#18 - Ulrika

Hej!

Vilka fina stövlar. Dessa skulle min 2-åriga dotter gilla. Hon har 2 storasystrar och 2 äldre kusiner (även de tjejer) så det är inte alltför ofta som hon blir bortskämd med ett par NYA skor. Hon skulle bli mycket stolt. Bägge färgerna är fina, men måste man välja så blir det de svarta.



Kram Ulrika

#19 - Linda

Åh, vad fina! Vill jättegärna vara med och tävla om sådana till vår 2-åring.



William ÄLSKAR att vara ute och leka och snart kommer ett par varma, sköna stövlar att behövas. Blev extra glad när jag såg att de var i just stl 23 eftersom det är precis den storleken han har! :-)



Skulle helst vilja vinna de svarta.



kram Linda

[email protected]

#20 - Förvirrade Morsan

jag vill vara med!

jag vill gärna vinna dessa då det vore kul att kunna ge plutt ett par helt NYA skor, då han nu alltid ärver sina skor från sina kusiner eller får ett par köpta på second hand eftersom jag inte har råd att köpa helt nya skor i bra kvalitet till honom.



vilken färg spelar inte så stor roll, båda var jättefina! Men skulle jag välja så blir det de svarta=)

#21 - Emmelie

Hej.



Anledningen till att jag tycker att jag borde vinna är pga att både jag o min sambo tar tag i att ta upp pluggandet igen.. vi vill utbilda oss för Ebbas skull i framtiden.

Men alla som pluggar vet att man inte blir rik av det, däfrör skulle denna vinsten innebära att vi slapp tänka på den kostnaden och kanske kunna lägga de på något annat, Ebba fyller snart två =)



Ha en trevlig dag.

#22 - tildan

Jag vill gärna vinna till min lille Gustav, så h'r i sparande tider är det annars väldigt lätt att trean får ärva allt, vore skoj med ett par snygga, onötta stövlar!

färg spelar ingen roll!

#23 - Lotta

Vintern närmar sig med stormsteg, och arbetslös som jag är har jag liksom inte listat ut hur jag ska ha råd att köpa vinterskor till 2 barn + mig..

Min dotter Matilda 1,5 år (som imorse väckte mig genom att komma klampande med gummistövlar på..) skulle bli överlycklig om hon fick dra på sig ett par svarta snygga Mac-stövlar. Och stl 23 är precis rätt storlek för henne.

#24 - Hanna

Ett par svarta stövlar skulle ge sonen en bra outfit inför vintern, då skulle han ha ett par varma goa skor inför kylan, förra året var skorna alldeles för kalla och jag blev så besviken för de var ju ändå inte billiga.. Dessutom skulle jag vilja testa Vincents skor, har hört mycket gott om dem! :)

#25 - Camilla

Jag tycker att min dotter ska vinna skorna bara för att hon ska slippa ha de rosa vinterskorna med vitt "fluff" som hon har fått av en välmenande släkting.

#26 - carro

skulle vilja vinna ett par svarta stövlar till min dotter, hon har strl. 23 nu så dom skulle passa perfekt :D

#27 - Josefine

Hej! Jag hade blivit jätteglad över att vinna de svarta. Nog för att det är ett tag tills min lille Hugo kan använda dem, men vad gör det? När det väl är dax för ordentliga stövlar hade jag varit så glad om min son fick bära dessa. De verkar jättebra, och är så fina!

#28 - Sofia

Vi vill vara med!

Jonathan har ju storlek 23 så det hade varit perfekt.

Skulle vilja ge honom dessa fina stövlar bara för att han är BÄST



Kram Sofia

#29 - Sara Eriksson

Åååh, Klara vill gärna vinna dom bruna stövlarna, i precis rätt stl för henne:)



Vi har länge tänk åka till Uppsala för att shoppa närmsta Vincent ligger ju där 20 mil bort..

#30 - Linda

Jag skulle vilja vinna dom svarta till min son william .

Han skulle vara så tyff i dom så är det lite hans stil..

Så håller tummarna ... mvh Linda

#31 - Frida Carlsson

Jga vill vara med och tävla! Jag är mamma till två tjejer födda 07 och 08. Mitt älskade yrväder, lillasyster till min äldre flicka får snällt ärva allt av sin syster. Trots sin ålder (nyfyllda 2 år) älskar hon att klä upp sig. Jag skulle vilja ge henne ett par nya fina vinterskor, istället för syrrans halvt slitna vinterdojjor. Hon skulle bli så glad över att få nya skor! Svarta eller bruna, det spelar ingen roll, hon älskar alla färger! Mvh Frida.

#32 - Maja

Vi vill så klart vara med och tävla om ett par bruna stövlar till vår dotter som har storlek 22 nu, alltså borde 23 bli perfekt. Vi väntar vårat andra barn om ca 10 veckor och behöver därför investera i en syskonvagn och diverse andra nödvändigheter. Skulle vi vinna ett par vinterstövlar skulle det vara en bra hjälp för vår ekonomi då det just nu är väldigt mycket utgifter.

#33 - Linda

Vill absolut vara med och tävla om de snygga stövlarna till min Maja, färg spelar egentligen ingen roll men vi väljer svart om vi har turen på vår sida.



Motiveringen är enkel. jag har tre barn så med två äldre syskon så blir det väldigt mycket ärvda kläder och skor för minstingen så det vore så roligt om hon också kunde få någonting nytt



Länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/october/vinn-stovlar-fran-vincent-shoe-store.html



Hoppas på tur

Kram Linda

#34 - Lindaa

Hej!



Jag vill jätte gärna vara med och tävla. Lill tösen har storlek 22 nu så ett par i svart skulle sitta fint. :)



#35 - Mattias

Jag är med såklart och tipsar också vidare om tävlingen på: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/15-okt-vinn-barnstovlar-fran-vincent.html



"Tiden går så fort -liten håller på att bli stor

gått från att krypa till att gå, därför behövs nya skor!

Sköna, snygga och av god kvalitet -det är höga krav vi ställer minsann,

därför skulle denna härliga vinst från Vincent vara en dröm som blev sann!"



Håller tummarna!

självklart behövs då nya skor!"

#36 - Amanda

Hej! Jag är gärna med och tävlar om ett par bruna stövlar till min lilla dotter. Min lilla tjej får alltid ärva storasysters saker så det skulle vara kul att få unna henne ett par alldeles egna fina stövlar.



Kram Amanda



#37 - Therese

Jag skulle gärna vilja vinna ett par och ge till min lilla kusin.

Det skulle vara så kul att ge något fint och användbart till honom i julklapp !

Ett par svarta skulle jag vilja ha om jag vann :)

Kram

#38 - Moa

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par stövlar, perfekt storlek, de svarta var nog allra finast. Min lilla tjej ärver det mesta efter storebror, men just skor och stövlar vill jag inte att hon ska ha efter honom då han har rätt sned fotställning.



Hoppas på tur :-)

#39 - Annika

Hej,

jag har följt din blogg sen innan du blev gravid med Zack och när du "gick ut" med att ni väntade barn så visade det sig att det gjorde jag också! :-) Min son är ca 2 månader yngre än Zack och det är och har varit väldigt kul att följa er som ju ligger lite före i allt. Här har vi kämpat med inskolning och en massa gråt sen i augusti, men nu äntligen börjar det lossna. Ett par svarta stövlar skulle passa perfekt till hösten/vintern på förskolan!

Kram Annika & Isak

#40 - Tankgirrl

Jag skulle gärna vilja vinna ett par stövlar till min dotter Adora, förra året hittade vi inga bra så hon frös om fötterna nästan varenda dag...

INTE COOL! Men nåt som är cool är stövlarna från Vincent, har haft andra skor därifrån och dom är asbra!



[email protected]

#41 - Anna Vid

Hejsan!

Jag vill jätte gärna vinna ett par svarta stövlar till min dotter Melina, då hon inte har några.

Om man ute i regn och rusk skall kunna gå,

måste man ha ett bra skydd från topp till tå.

Därför vill jag dessa stövlar vinna, så

kan Melina i regnet sig befinna :).



Har länkat: http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/october/15-okt-vinn-barnstovlar-fran-vincent.html



Mvh// Anna Vid

#42 - Tine

Dem bruna får mina ögon att dregla rent ut sagt. Och jag är ett stor fan av Vincent shoe då de må vara dyrt, men det är kvalite.

#43 - Daniel

Hej!

Hoppas på turen att vinna ett par bruna stövlar till lilla dottern på 1,5 år . Hon älskar att springa runt i pappas skor så jag skulle vilja ge henne dessa fina stövlar istället att knata runt med i vinter.



Mvh Daniel



#44 - Carolina

Jag önskar vinna ett par bruna stövlar till min lilla prinsessa av den enkla anledningen att hon vill ha något bra (älskar Vincents skor) och ursnyggt på fötterna i vinter!

#45 - Rebecka

Om jag hade fått äran att vinna hade min guddotter fått dem i present. Jag skämmer bort henne med diverse kläder och leksaker men tyvärr inte i skor. Och jag vet att det hade blivit uppskattat av hennes familj.



Färgen på stövlen spelar ingen roll eftersom båda är lika snygga!

#46 - Pernilla

Hej!

Som fattig student är det inte alltid så lätt att få pengarna att räcka till! Jag skulle helst vilja vinna ett par svarta till min son!



Hoppas på tur!/Pernilla.

#47 - Anna

Var och letade efter ett par bra vinterstövlar/kängor till min lilla tjej i då hon har fått ärva det mesta från storasyster innan men jag kunde inte hitta några som jag gillade. Ett par bruna stövlar skulle passa lilltjejen perfekt i vinter.

#48 - Anna på Grönkulla

I Norrlands inland där vi bor,

finns inget bra ställe att köpa skor,

så ett par bruna skulle sitta bra

nu när snön snart dalar och vinden om knutarna dra.

Nu håller vi tummarna för att vi får

ett par bra stövlar från Vincent Shoe Store!

#49 - Ebbas mamma

Igår när lilla ebba skulle sova vägrade hon att ta av sig sina röda gummi-"stöllar". Hon älskar dem och har på sig dem jämt men skulle behöva ett varmare par till vintern. Ingen skulle bli gladare än hon för ett par fina svarta vincent "stöllar".

#50 - Lotta

Va fina! Jag vill gärna vinna ett par bruna till min dotter Stina som tyvärr får ärva nästan alla kläder o skor efter sina sex syskon. Så nya stövlar till henne vore toppen!

#51 - Stina

Hejhej!

JAg skulle vilja vinna ett par bruna till min dotter som precis har börjat ta sina första steg. Hon är fortfarande så klumpig att hon inte går bra i skor, men om några veckor är hon nog stabil nog. Dessa hade suttit jättefint på henne i vinter och kan kanske även passa nästa barn nästa år, som kommer om ett par månader :-)



Kram Stina

#52 - Linda K

Jag skulle vilja vinna de bruna stövlarna till min lilla tjej! Har gett bort nästan alla storebrors saker till en liten kille som behövde det mer än lillasyster! Gjorde misstaget att köpa skor på en skokedja förra året och de var värdelösa! Inget att ärva eftersom de är födda på olika årstider och lillasyster är verkligen en liten syster i jämförelse med storebror som verkligen är en stor bror! ;)

#53 - Liselotte

Hej! Är jättegärna med och tävlar om ett par svarta, mitt barnbarn skulle få dem och det skulle glädja hans mamma väldigt. Mvh Liselotte

#54 - Mirva ♥ m. sönerna -04 & -05

Hej Bambi!



Älsta sonen heter VINCENT och har nyss börjat i skolan. Han har blivit liksom mer stilmedveten själv och blev direkt kär i dessa stövlar som dessutom är UNISEX! Vi önskar oss ett par svarta.



KRAM!

#55 - Mica

Hej hopp!



Har en lillebror på ett år, alltså arton år yngre än mig. Förstår inte hur mamma orkar med alla barn, fem stycken!

Så att överraska henne med ett par stövlar vore guld!

#56 - Mikael Karlsson

Snart är den stora dagen - födesedagen här,

klart jag vill glädja dottern som är mig så kär.

Tänk - en häftigt inslagen present,

innehållandes Mac-stövlar från Vincent.

Perfekt för både dotter och far,

för tösen studsar i vattenpölarna tills inget vatten finns kvar!

Nu håller vi både tummar och tår,

för en extra present vore toppen - for sure!



Färgen spelar ingen roll alls =)



#57 - Madde

Åh vilken fin tävling!

Jag är med, såklart!

Jag hoppas verkligen på vinst också för jag har varit seg att köpa just vinterskor till dottern, mest för att jag ville hitta några snygga, men dessa är helt perfekta och jag skulle bli överlycklig om jag vann! Färg spelar ingen roll, både brunt och svart är favoritfärger här=)

#58 - jenn

Verkligen super fina! Och Vincent shoe store har ju sa himla bra kvalitet pa deras skor! Jag ar ensamstaende med 2 barn och jag studerar sa sadan lyx har jag inte rad till! Det skulle verkligen vara harligt att veta att min son ar torr och varm om fotterna har i vinter! Fargen spelar verkligen ingen roll! de ar ju sa fina bada tva!Jag har tippsat har:

http://barbados.blogg.se/2010/october/15-oktober-vincent-shoe-store.html

#59 - evamar

Min brorson är lite för liten ännu, men liten blir ju stor snabbare än man tror, och eftersom han bor där det är vinter nästan jämt skulle ett par rejäla vinterstövlar vara en perfekt ettårspresent!



PS. Jag länkar: http://evamar.blogg.se/2010/october/stovlar-15-okt.html

#60 - Love and be proud

Min lilla Vicente (16 mån) har storlek 22, han använder bara skor från Vincent Shoes, helt enkelt det bästa på marknaden, storlek 23 och svarta vinterstövlar... låter som en perfekt vinst!!! ;)



ha en skön helg!

#61 - Susanne

Hejsan!



Linnea har nyligen själv börjat att traska,

och jag som är hennes moster gillar att överraska!

De bruna skulle ju varit toppen att ha på,

när de till dagis ska gå,....så jag håller tummarna

att hon ett par har tur att få!

.

#62 - Julia

Jag vill vinna för att jag vill ge ett par bruna till min syster Stina. Hon är världens sötaste (tillsammans med mina andra småsyskon;)) och skorna är jättefina så de skulle såklart passa jättebra på henne! Fanns de i storlek 37 eller 38 hade jag köpt ett par likadana till mig själv ;)

#63 - Karin

Vill väldigt gärna vinna ett par stövlar till min son! Han får mest ärvda kläder och skor (4:e barnet) så det vore roligt med ett par NYA VINCENT-stövlar. Snygga var de också! Svarta eller bruna går lika bra för oss.



Tack för en inspirerande blogg!

#64 - Camilla

Ett par svarta skulle vara underbart att få ge bort till väninnans pojke. De har en knaper ekonomi och detta skulle absolut lysa upp deras vardag!

#65 - Emeli - Mamma till Nathalie

Jag vill vara med. Supersnygga stövlar ju och precis rätt storlek. Jag skulle vilja vinna de Bruna för de skulle bli perfekta till hennes brun/rosa rutiga vinteroverall. Just nu har dottern bara ett par ärvda skor som är röda och de blir ju inte så kul att ha till overallen. Så hoppas hoppas jag vinner.

#66 - Cilla

Jag skulle vilja vinna för att min brorson inte har några varma goa vinterstövlar än. Färgen spelar ingen roll för det är ändå mest trycket han skulle titta på - hans namn är ju just Vincent!=)

#67 - ajlitza

Dessa fina stövlar skulle jag verkligen vilja vinna,

med tre små tjejer i huset kan pengarna verkligen försvinna.

Ett par bruna Mac från Vincent shoe store skulle göra susen,

vi blir garanterat tacksamma till tusen.

Exklusivt inför vintern i läder och mocka,

om jag vinner lovar jag att både niga och bocka:-)

#68 - Kristin

Vill vinna ett par bruna stövlar så att jag kan försäkra mig om att min guddotter inte behöver frysa om fötterna i vinter!

#69 - malin

Jag är med såklart!

"Vincent gör barnskor då de är som bäst,

mot snö och kyla skyddar de mest!

Sitter bra och är sköna att bära,

precis vad jag önksar mig för mina kära!



Håller tummarna!

#70 - Kashaya

Jag är gärna med och skulle helst vilja vinna de bruna. Skulle vilja ge dem till min mans söta brorsdotter som tack till hennes föräldrar för att de ställt upp så mycket för mig och min man nu när han (min man) varit sjuk.

#71 - Jessica

Nu när slask och vinterkylan snart är här, jag drömmer om att min lilla son dessa i brunt bär. Stl 23 passar perfekt, då värmer de hans tår ända fram till vår :) Kram Jessica

#72 - Ejkej

Skulle jättegärna vilja vinna ett par fina skor från Vincent till min fina son Ossian.



Ossians högsta nöje är att prova alla olika skor och gå omkring med dom inne som ute, farmors klackisar, sina gummistövlar, ett par foppatofflor(mammas, pappas, sina egna) det spelar ingen roll. Så nu önskar jag att Ossian får vinna ett par fina stövlar i perfekt stlk 23, han skulle bli jätteglad och klampa runt i dom konstant. Färg spelar ingen roll!

#73 - Veronica

Har ingen blogg men är med o tävlar ändå! Skulle vara underbart att vinna ett par sådana stövlar till min son. Är ensamstående student och bosatt i Nyköping är vincent tyvärr stängt!:( Vill nästan gråta över det:( Så tråkigt då jag litar på deras kvalitet och inte alls vet vilket annat märke som är bra:(. Att ta sig till Norrköping till Vincent är för dyrt, skona skulle kosta för mycket om man la till tågpengar. Som sagt, fattig student.

Håller alla tummar och tår nu!

Tack för en bra blogg förresten!:)

#74 - Jessica - bymom.se - illustrationer som är överförbara till textil

Jag vill vinna stövlarna till min minsta tjej, lillasyster som alltid får ärva av storasyster. Vore kul med något nytt till henne och svårt att motivera dyra inköp när det finns begagnat. Hoppas på vinst!

#75 - Susanne

Hej!

Jag skulle vilja vinna ett par svarta stövlar till min son Frank eftersom han är en riktigt stövelfantast. Stövlarna han har på dagis just nu visar han stolt upp för fröknarna, men lånar även ut dem till sina kompisar så de också får låna hans stövlar.

Tyvärr kommer de inte vara stora nog under hela vintern, så därför vill vi vinna ett par stövlar hos dig!

#76 - Rockabillan

Dagen till ära klev dottern min rakt i en stor vattenpöl på förskolans gård. Hon hoppade och plaskade och hade jättekul!



Tyvärr tyckte inte hennes höstkängor det var en lika bra idé, de var tydligen inte av någon vidare kvalitet. Därför måste vi nu jaga efter ett par nya, i just storlek 23, så jag prövar lyckan och håller tummarna för ett par bruna :-)

#77 - Karolina

Har alltid köpt Kavat eller Vincent, för mig är kvaliten för mitt barn det absolut viktigaste! Desutom tycker jag att det här är ett av dom coolaste modelerna som vincent har gjort!