bambi

En skadad plutt...
Igår kväll så gjorde Zack illa sig ordenligt. Iklädd pyjamas, redo för sängen, skulle han hoppa i soffan. Vi som har sagt åt honom så många gånger förut att han inte får göra det, för att han kan göra illa sig då och igår kväll så hände det... han ramlar rakt på vardagsrumsbordet. Slår i ögat och hela sidan av ansiktet. Hela munnen full med blod. Stackarn  :(

Han ser helt blåslagen ut idag. Men han var i allafall glad och verkade inte ha ont när han åt frukost eller så... tur det.

#1 - Annica

ajajaj ja learning by doing säg... min lillkille som är 13 månader ramlade med ansiktet/tänderna först rakt på vårt hallgolv av sten...(det var farmor o farfar som var barnvakt så jag vet inte exakt hur det gick till, då de inte såg det). Sonen blev helt oigenkännlig, större fläskläpp har jag aldrig sett. Tack och lov har vi en läkare till granne som fick titta till sonen och sa att det var utom fara bara en enorm svullnad. Svullnaden gick ner efter ett par dagar. Men man blir ju rädd! Men vi har åkt några turer till doktorn o tandläkaren med storsonen...Har alltid (änsålänge)varit ok i slutändan, tack o lov.

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Stackars Zack! Vilken tur att det gick så bra ändå!

#3 - Anonym

#4 - Anonym

Jag försöker igen.



Jag har hört att soffbordet är den största anledning till skador på småbarn. (Fall från skötbord är visst nummer ett för bebisar)Kanske ligger nått i det.



VIlken tur att han gjorde sig mer illa.

Fina dom är dina barn.