bambi

Ett mer traditionellt alternativ
Igår så var vi och tittade lite mer på ringar. Vi var till den guldsmeden där sambon har köpt min förlovningsring. Hon i butiken föreslog att min vigselring kunde vara en exakt kopia av förlovningsringen, men i vittguld. Det lät som ett bra förslag, för jag gillar min förlovningsring väldigt mycket och den är ju speciell eftersom sambon valde den till mig. Den är handgjord och har 7 stenar, så om jag skulle ha en likadan men i vittguld så skulle det se ut ungefär så här:


Hon i butiken sa att det är också det mest traditionella och klassiska alternativet. En-stens ringar kan man få vid andra tillfällen.

Jag var ju inne på att vigselringen skulle vara i röttguld, precis som min förlovningsring men nu börjar jag gilla vitt guld mer och mer. Jag köpte min allra första bröllopstidning igår och blev riktigt kär i den här ringen:


Men jag tror inte att den håller sig inom vår ring-budget... så det är nog bara att glömma. Men en ring med lite mer antik/vintage känsla skulle vara roligt att ha. Men då skulle jag förstås inte kunna ha den tillsammans med min förlovningsring och det är ju tråkigt! Svårt val det här... som ni kanske märker  :/

Men jag ska nog ta en tur in till Kaplans auktioner och kika på deras ringar.
#1 - Annica

ja det är inte lätt:) Själv har jag vitguld o tycker supermycket om det. Det är bra med bröllopstidningar faktiskt, där kan man få mycket idéer o inspiration.

#2 - Sarah

Ja jag älskar vitt guld with diamonds ;) Jättefint!

#3 - Penny

Gud så vacker =)

#4 - Carina

Åhhh den ringen var riktigt vacker!



#5 - Evelina

Vilken fin kombination! Var faktsikt inne på exakt samma men sen föll jag ju för att bara ha en enda ring med både två stenrader och en upphöjd sten i mitten.

Det är himla fint att ha både rött och vitt guld ihop i alla fall!

#6 - Emelie

Hej!

Jag är en ny läsare hos dig men ville bara säga att jag verkligen gillar bloggen.



Sen vill jag även säga att detta ring alternativ är jätte fint! =)

#7 - ulrika

"Exakt" så kommer mina ringar också vara =)