bambi

Leah - (snart) 5 månader
Idag var det alltså BVC-besök med vaccination mot differi, stelkramp, kikhosta, polio, Hib och pneumokocker. Vi pratade även om vaccinering inför resan. BVC-sköterskan sa att det skulle vara bra att vaccinera Leah mot mässlingen också innan vi åker. Hepatit A kommer hon vara för liten för att vaccineras mot, så man får ha lite mer koll på vad hon stoppar i sig när man är där nere.


Vår lilla tjockis är nu uppe över 8 kilo, närmare bestämt 8355 gram och är 67,6 cm lång. Hennes kurva har avstannat lite och det beror nog mycket på att hon har napp nu. Hon har ju så stort sugbehov så innan hon började med napp så var jag hennes napp så det var ju inte så kontigt att hon gick upp så mycket i vikt!


Hon äter bättre och bättre och mer och mer. Idag fick hon i sig en hel liten burk! Inte illa! Och så äter hon gröt morgon och kväll och så ammar jag däremellan. Ska snart börja göra egna puréer med vår Babycook, men i den blir det inte lika släta puréer som det är i 4-månaders burkarna så därför väntar jag lite till med det.


Leah var så söt när hon sov i vagnen på väg till BVC, hon låg och höll i barnvagnsmobilen (med armen uppsträckt alltså). Hon brukar gilla att hålla i något när hon sover, ibland får hon hålla i ett av mina fingrar  :)
#1 - Mrs_A

Söt! Min bebis tycker om att hålla i håret bakom örat vid nacken när hon ska sova. Ibland håller hon i för hårt och då börjar hon skrika, hon förstår ju själv inte att det är hon som orsakar smärtan haha.

#2 - emma b

oj, är det verkligen bra att väga så mycket när man är så liten? :o

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

emma b Haha... du har inga barn va? Zack vägde ungefär lika mycket när han var 5 månader och nu är han inte direkt någon tjockis, så det är nog ingen fara! :)

#4 - Familjen Korb a Tvåbarnsmamma

Oh en sån sötnos! <3

#5 - Anonym

haha nej jag har inga barn! men vill ha så extremt mycket.. så söta dem är! =)