bambi

Rain rain go away, come back some other day!



Nu blir regnskyddet för barnvagnen välanvänt. Det regnar ju varannan dag nu för tiden! Det är INTE lätt att göra en barnvagn med två ungar i med en hand (eftersom man måste ha paraply i andra handen) och undvika att trampa i vattenpölar eller krocka med folk.

Nej, inte roligt med detta väder.

Dessutom så skulle barnen vara ute på gården idag när jag lämnade Zack. Barnen satt i sandlådan i regnet... såg faktiskt inte så roligt ut. Visst kan det vara bra att vara ute i alla väder (vi brukar ju inte sky regnet) men det kan nog vara svårt att roa så många små barn i detta väder. Brukar era dagis vara ute mycket när det regnar?
#1 - Mimmi

På vårat dagis är de ute en stund när det regnar. Idag ösregnade det när jag lämnade och alla barnen såg jätteglada ut och lekte med hinkar och spadar i vattenpölarna. De flesta är i Zack's ålder.

Pratade lite om det där när jag lämnade och vi kom fram till att det är en vuxengrej att det är kallt, blött och trist när det regnar. De flesta av barnen tycker det är det bästa vädret.

#2 - Natosh

Vad söta dom ser ut där under plasten!



På "vårt" dagis är dom ute lika mycket varje dag och dott tycker att det är minst lika härligt när det regnar och har sig. VÄLDIGT skönt när hon är på dagis pissdagar, då slipper jag ha dåligt samvete för att jag vägrar gå ut!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Mimmi Det har börjat en hel del mindre barn (runt 1 år) som satt där i sandlådan och inte såg ut att ha så roligt. Dom lite större barnen verkade ha roligare... men det var just dom allra minsta som jag tänkte på.

#4 - Sofi

Barnen är ute på sonens dagis, alldeles plaskvåta :)



Du kanske ska investera i ett sånt här: http://www.mylittlestar.se/Shop/Index.php?sArtModelId=2001

#5 - mia

Ett par schyssta gummistövlar och regnjacka till mamma kan göra det lättare att köra vagnen än med paraply!:-)

#6 - Linda Andersson

Min yngsta går på utedagis, de går in om det hällregnar, åskar eller blåser väldigt mycket. Annars så är de ute så mycket som möjligt. Och så länge barnen ser ut att leka och ha det kul så stannar de ute.

Min son vill ju såklart vara ute hemma med, trots att det regnar, och vill ju gärna att man ska följa med. Så på min önskelista så står det regnställ just nu. Tror att det kan vara en bra investering för dig, som använder vagn så pass mycket, så slipper du krångla med paraply.

#7 - SOFÄ

Hur kommer luften in till Leah när hon ligger där under? Det var bara en tanke som slog mej nu när jag såg bilden! :) Kram

#8 - Mimmi

De allra minsta var inne idag. De har ju svårt att röra sig i alla kläder så de hade nog inte haft så kul.

#9 - Jessica - by mom bloggen

Min äldsta går på en förskola där de försöker vara ute hela dagarna, oavsett väder! Bra med frisk luft och minskar all sjukdomsspridning. Dessutom älskar min tjej när det regnar eftersom sanden i sandlådan blir i perfekt baka kaka konsistens... och för att inte tala om alla vattenpölar!



Kläder efter väder - skrev faktiskt ett inlägg om det idag :-)

#10 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Regnjacka och stövlar på mamman gör det mycket lättare (och roligare) att gå ut när det regnar!



På Mejas förskola är dom alltid ute på förmiddagen oavsett väder. Oftast även på etermiddagen, tycker att det är super. Utevistelsen blir ju vad pedagogerna gör den till...

#11 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

SOFÄ Det finns ju en hel del luft där under. Sen så är det ju inte direkt helt lufttätt! Så det är nog ingen fara :)

#12 - Lisa med Stella By Stardust

Ja, de är ute ändå. Jag tror inte barnen störs så mycket av det, de verkar tycka att det är roligt. Målar med vatten på husfasaden, klafsar i sandlådan i vattnet och bakar geggamojja. Drömtillvaro ;-)

#13 - Ejkej

Jag kör med ett rejält regnställ och gummistävlar till mig själv, så slipper man bekymra sig och att bli blöt. Finns ju superfina även för vuxna!



Ossian är ju bara ett och ett halvt år och han är nog ute i regnet också på dagis. Han älskar att vara ute jämt, även när han bara var ett år så han har nog så kul när det regnar. :)

#14 - Lina

Tack för en mysig blogg! Snygg vagn också,, Har precis ärvt en likadan av moster !! ;)