bambi

Vecka 36 - #313 Wigwam dress

 

Denna veckas Odd Molly är den fina klänningen #313 Wigwam dress. Det är andra gången Wigwam dress är med i en kollektion och denna gång så finns den i färgerna: vintage chalk, lite lilac, velvet och almost black. Denna veckas Odd Molly är sponsrad av Tintin Style som har klänningen i vintage chalk, velvet och almost black!

Wigwam är i 100% tunn, mjuk bomullsvoile. Den vida kjolen gör att det blir väldigt fint fall på klänningen.


Wigwamen påminner mycket om Short Voile dress på många sätt, med dom fina broderierna, 3/4 ärmen och knyt fram. Men jag tycker att Wigwamen har mer vidd och känns därför mer som en klänning medans Short voile dress är lite mer åt tunika hållet. Det ger också Wigwamen finare fall, tycker jag.

Wigwamen är inte heller lika trång över bysten, mycket för att man kan reglera den med knytbandet.

Jag skulle säga att Wigwam dress är normal i storleken, kanske något tajt i över ryggen. Det kan vara lite svårt att hitta en kofta som passar på grund av dom stora ärmarna, men än så länge kan man ha den utan kofta. 

Wigwam dress känns verkligen som en höstklänning med dess mörka färger och folkloriska broderier. Min favorit är den i färgen velvet men också almost black är en favorit! Wigwam dress kostar 1999 kr.

Tusen tack till Tintin Style som sponsrade mig med en sån fin Wigwam dress!



Har du en Wigwam dress? Vad tycker du om den? Hur kombinerar du den? Har du något bra tips på någon kofta som passar bra till den?
#1 - Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

Blev lite småkär i den vita :)

#2 - Lisa

Jag har också en Wigwam i velvet, precis som Du och jag är också supernöjd med min :) Framför allt gillar jag att den är lite längre i modellen än vad den var i våras. Jag tänker så småningom ha den tillsammans med de multifärgade ullsockorna, svarta tights och mina vinröda stövlar, det tror jag kommer att bli perfekt! Kram! Lisa :)

#3 - Franki

HA ha Wigwam har jag fått till min syateljé för att ta bort kragen och det grå broderiet i halssprundet. Jag vet inte jag jag hade nog haft den kvar. Men smaken är som baken ;D

#4 - Sandra

Den är bara så fin! Vad har du för storlek på din?

#5 - Marie

Hej, vilket fint inlägg om wig-wam!



Jag har en svart som jag gärna matchar med bruna stövlar och en svart gorvt stickad HunkyDory-kofta :)



Kram Marie