bambi

Dagens fråga: Ska det vara bild på vuxna eller barn i bloggar?
Efter en snabbfika med LadyDahmer så vi nu åter hemma och ska ta tag i en massa måsten. Nackdelen med att ha kalas är all städning som blir efteråt och så all fika som alltid blir över eftersom man bakar för mycket (det skulle jua vara katastrof om fikat inte räckte så man bakar ju tre gånger för mycket för säkerhets skull).

Jag och LadyDahmer satt och diskuterade en hel del saker, bland annat om man föredrar att se bilder på blogginnehavaren själv eller blogginnehavarens barn när man läser en blogg. För jag funderade på det här om dagen när jag skulle välja bild, skulle jag välja en på mig eller på barnen? Vad föredrar ni?

Medans jag väntar på svar så bjuder i allafall på en Dagens Leah:

#1 - Anonym

tycker inte det spelar så stor roll. jag gillar blandningen i din blogg.



men det är ju inte BARA bilderna.. det är ju allt du skriver som får iaf, mig, att stanna kvar



kram

#2 - Camilla

Tror en blandning är det bästa.. :)

#3 - Angelica

Tycker det är bäst med en lagom blandning av både bloggläsaren och dennes barn, vilket du har alldeles lagom av tycker jag.

Det gör hemskt mycket att få se mycket bilder på en blogg, det blir så mycket roligare, fast som föregående talare skrev så är ju texten också himla viktig. Din blogg är fantasktiskt rolig att läsa!

#4 - Lisen

Eftersom jag inte har några egna barn så tycker jag nog mest om att se bilder på bloggägaren men jag måste säga att dina barn är väldigt söta så det är inga tråkiga bilder heller!



Tack för en bra blogg

#5 - Maria

Personligen tycker jag det är bra med en blandning! Och, såklart, att bilden är relevant för inlägget. Skriver du om ett barnplagg eller någon leksak är det ju bättre med en bild på barnet, men om inlägget handlar om en ny (vuxen)frisyr eller att man ska iväg och ta en drink med en kompis är ju en bild på blogginnehavaren bättre. :-)



Sen beror det förstås på vilken sorts blogg det handlar om... I en modeblogg förväntar man sig ju inte så många barnbilder, även om blogginnehavaren har barn...

#6 - Killmamman

både och såklart! :)

#7 - Elin F

både och =) klart man vill se den som skriver men ungar är ju oftast roligare på bild ;)

#8 - Apan satt i granen

Jag är totalt ointresserad av andras ungar, vill bara se bilder på blogginnehavaren.

#9 - Christine

Jag föredrar nog kidsen, men det är är nog den där balansen som är den bästa.

#10 - Beata

Jag gillar att se både och, du har en bra blandning i din blogg. Vet du vad som skulle vara kul dock, om vi fick se lite mer hur ni bor, vad ni har för inredning om det inte är för personligt så klart.

#11 - ♥anna♥

Lite av varje tycker jag är bra. Sen är det viktigt med bra text också. Inläggen får inte vara för långa! Du har ett bra upplägg!

#12 - Amanda

Både och antar jag, sen är jag ju barnkär som få, så jag tycker nog ändå att det är extra roligt att se "bloggbarnen". Jag fyller 20 senare i år och har flera års studier kvar, så hur mycket jag än längtar efter- och vill ha barn, så går det inte. Därför kan jag tycka att det "lindrar" längtan lite smått att läsa mammabloggar med allt vad det innebär! Så kort sagt - jag tycker att det är jättekul med bilder på barnen.

#13 - Mia

Bilder som är relevanta till innehållet tycker jag är bäst. Skrivs det om barnen så gör det ju inget om det är en bild på dem, skrivs det om kläder eller annat så är det ju helt ok med en bild på den som skriver bloggen. Ett par bloggar jag läser har inga bilder alls vare sig på barnen eller den som skriver, men har ändå bilder som passar till inläggen.

Tycker att du har skön mix i din blogg och väldigt fina bilder!

#14 - Pudding

Vilka bilder man visar beror väl på vilken typ av blogg man har. Bilderna ska ju höra ihop med det man skriver, tycker jag.



Jag tycker att du har en bra blandning av allt - du skriver och visar bilder från mycket av ditt liv - allt från dina barn till olika recept - gott och blandat helt enkelt!



Recept och outfits/shoppingtips tycker jag är intressant oavsett vilken blogg jag läser!

#15 - Tess

Jag gillar då det är blandat. Lite bådeock :-)