bambi

Ett påskägg behöver inte innehålla en massa godis
Idag gick jag på jakt efter saker att stoppa i Zacks påskägg. Det är inte helt lätt, men jag hittade några saker som han kommer att få i påskägget:



Han älskar Thomas tåget, så jag blev glad att jag hittade play dough med dom figurerna (kostade bara 28 kr för 8 burkar på Hemköp). Sen så får det bli några Hello Kitty askar med russin och torkad frukt. En Nalle Puh tidning med en leksaksklocka och så en Kindergodis.

Jag letade även efter hårspännen men hittade inga bra, så jag ska nog fortsätta och leta lite imorgon. Andra saker jag funderade på var: tandborste, kritor, strumpor och mugg/glas.

Vad stoppar ni i påskäggen? Har ni några andra tips på vad man kan stoppa i ägget, som inte är godis?
#1 - Agnieszka-2barnsmorsan

Nova kommer få en Hellokitty plånbok, spel, halsband&armband samt ett par nya solglasögon.

Elton kommer få en dumper från lego och en ambulans från lego.... typiska tjej och killsaker men mina barn gillar det:)



Misstänker dock att legogrejjerna kommer bli populära hos bägge barnen!

#2 - Anonym

inte hårspännen till zack väl??

#3 - Emma

Den äldsta pojken (5 år) här hemma kommer få en klubba, tablettask, såpbubblor och en guldtia =)

Den mindre pojken (1 år) kommer få majskrokar och vindruvor.

#4 - Emelie och lilla familjen

Vi köpte små blommiga hårspännen på H&M idag. Tyckte de var söta och tror nog att de passar i barnhår också.

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_ACC_SMY&modelnum=816001&type=product

#5 - Madeleine

I mitt barnbarns påskägg kommer det att ligga 3 par kalsonger och 1 påse kinapuffar (allt enligt föräldranas önkemål) tror att Zackarias ( 2,5 år) blir gladast för kalsongerna med Hallo Kitty på som farmor sytt till honom :-)

Önskar er en Glad Påsk

#6 - Linda

Oj, så mycket han får - och du tänker köpa mer?! Du är ju värre än mig! :-D



Förra året fick hon en Spöket Laban-tröja, russin och en chokladbit. I år blir det nog också russin och en bit choklad och så såpbubblor (de har nämligen lämpligt nog tagit slut).

#7 - Lili

till min dotter har jag stoppat i ägget med en pixibok ,söta strumpor,liten leksaker som jag köpt från bamba, kylskåpsmagneter med barnens fhoto som jag köpt från fotoaffären,en rosa kläder med påsk motive,och en lott i sin ägg också .



sedan har jag ritat en roligt skattkarta leder till vad jag har gömt påskägget.

det ska vara roligt!Gör du kanske:)



#8 - Caroline

Vilket härligt påskägg!! När jag var barn så fick vi alltid en tandborste i påskägget från mormor och morfar. Mormor tyckte att det var en kul grej att lägga i bland allt godis och det tyckte även vi var kul när vi blev äldre och förstod anledningen, då blev det nästan ett skämt mellan oss ;)

#9 - Kristin

Såpbubblor :)

#10 - Beata

Jag stoppade i en stickad kofta till min 2 mån gamla brorsdotter och hennes 1,5 år gamle bror fick en snygg tröja. Om barnen gillar färsk frukt så kan man stoppa in favoritfrukten, typ plommon.

#11 - Camilla

Köpte idag en fruktsmoothie och morotssticks att lägga i barnens påskägg. Funderar även på om jag ska köpa såpbubblor att lägga ner med :)

#12 - Sofi

Elis får nog godis ändå.. mest för att vi kommer äta det och då kommer han också vilja ha. Men inte så mycket, och så ett litet värmehjärta eller "ajaj hjärta" som man kan lägga på bulan om man slår sig eller nåt.



Men det jag skulle säga egentligen var att askarna med helokittyrussin och aprikoser innehåller svaveloxid. Mindre bra för barn att äta alltså. Din vän har skrivit om det på sin blogg :) http://matstugan.blogg.se/2011/january/hello-kitty-med-svaveldioxid.html

#13 - Amanda

Lindex har antingen babyblå eller babyrosa hårspännen med söta fjärilar på. De har också mjuka glittriga hårband i fina färger! Bara ett (eller två) tips.

#14 - Lisa

När jag och mina syskon var mindre så brukade vi inte få något godis alls i våra påskägg eftersom mamma tyckte att man fick nog så mycket godis under hela påsken av anhöriga (min fasters man jobbade på malaco, gissa om vi blev bortskämda med godis!!!). Så vi fick istället lite större ägg med enbart en massa olika sorters frukt i! Exotiska frukter som man aldrig smakat förut, "vanliga" frukter osvosv.. Och det tyckte jag och mina syskon var skitkul! :)



Kram!

#15 - Maja

Oj vad mycket!

I år ska min dotter få sitt första påskägg (hon är 2,5 år) men jag tänkte nån leksak och ett paket russin. =)

Trevlig påskhelg!

#16 - Tessan

min stilla undran är varför små barn tvunget måste ha en massa saker & presenter för att det är påsk?

#17 - Malin med Tilde, Nora o Ellen

Min lilla har jag lite problem med vad jag ska lägga i ägget faktiskt. Men hennes kompis Wille ska få ett ägg fullt med "prinsess-smycken" tiara, örhängen, armband etc. Det tror jag att han kommer att gilla, och jag misstänker att han inte kommer att få det av någon annan :D (han är 1 ½ år)

#18 - Anonym

Godisägg proppat med snask, det hör till! Och en present bredvid!